GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εκδίκηση του Καθηγητή De Donno, που "αυτοκτόνησε"(;): Η Ρωσία εγκρίνει το υπεράνοσο φάρμακο εναντίον του κορωνοϊού...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Η θεραπεία μου είναι δημοκρατική. Γι' αυτό βάλουν εναντίον μου. Η θεραπεία με πλάσμα είναι φθηνή, λειτου...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η θεραπεία μου είναι δημοκρατική.
Γι' αυτό βάλουν εναντίον μου.
Η θεραπεία με πλάσμα είναι φθηνή, λειτουργεί τέλεια,
δεν βγάζει δισεκατομμύρια...

Κι εγώ είμαι επαρχιώτης γιατρός,
δεν είμαι μέτοχος πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών (Big Pharma)»
Giuseppe De Donno, Μάης 2020
28 Ιούλη 2021: «ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ» (;) ο Καθηγητής Giuseppe De Donno! Αντίο στον Ήρωα Γιατρό, θύμα της σκοτεινής πολιτικής πανδημίας

«Πρώτα σε συκοφαντούν, μετά σε απομονώνουν, κατόπιν σε δολοφονούν»!

Δικαστής Τζοβάνι Φαλκόνε, ηγήθηκε του αγώνα εναντίον της Μαφίας κι εξηγούσε πως δρα η μαφία.
Δολοφονήθηκε στις 23 Μάη 1992, σε ηλικία 53 χρόνων, μαζί με την γυναίκα του και τρεις από τους σωματοφύλακές του, με δυναμίτη 350 kg τοποθετημένο στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το αεροδρόμιο του Παλέρμο με την πόλη...

Καθηγητής Giuseppe De Donno: «Σώζω ζωές με πλάσμα αίματος κι από τη Ρώμη μου στέλνουν τους Καραμπινιέρους»... σε συνέντευξή του όταν το κράτος έστειλε τους Καραμπινιέρους κι άσκησαν δίωξη για αντιμετώπιση του κορωνοϊού με μεθόδους που δεν περιλαμβανόταν στο "υγειονομικό πρωτόκολλο" της κυβέρνησης.

Ο Καθηγητής Giuseppe De Donno Λοιδορήθηκε ως "ψεκασμένος"!
Από τους πρώτους που παραβίασε τα πρωτόκολλα του Ιταλικού Υπουργείου Υγείας και πραγματοποίησε αυτοψίες, που είχε απαγορεύσει ο μέχρι σήμερα υπουργός Υγείας Ρομπέρτο ​​ Σπεράντσα (κόμμα Δημοκρατικής Αριστεράς)...
Του απαγόρευσαν (Υπουργείο Υγείας της Ιταλίας) την απολύτως πετυχημένη 100% θεραπεία εναντίον του κορωνοϊού...
«Quae recte fiunt, nunquam benefacta peribunt
Το καλό δεν θα χαθεί ποτέ!
Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. ΔΩΡΙΣΕ ΠΛΑΣΜΑ
»
... η καμπάνια του Καθηγητή για τη συγκέντρωση πλάσματος από όσους είχαν ασθενήσει...
Πλάσμα με πλούσια ανοσοποιητικά αντισώματα από όσους ασθένησαν με κορωνοϊό... Δωρεάν Δημοκρατικό φάρμακο από το λαό για το λαό... τόνιζε ο Καθηγητής...
Του έστειλαν τους Καραμπινιέρους (Νοσοκομειακή Επιθεώρηση: Υγειονομικό Σώμα Καραμπινιέρων) στο νοσοκομείο του για να σταματήσει τη θεραπεία... (“Covid le cure proibite” Κορωνοϊός οι απαγορευμένες θεραπείες)...
Δολοφονία χαρακτήρα κι αποκλεισμός από τα αργυρώνητα ΜΜΕ της δημοσιογραφικής πορνείας, επιθέσεις από τους "ειδικούς επιστήμονες" με ασυλία κι ακαταδίωκτο...
Η "απαγορευμένη" μελέτη-φάρμακου του εκχωρήθηκε από το κράτος (καθόσον εφαρμόστηκε -και χωρίς έγκριση από το Υπ. Υγείας- σε Δημόσιο Νοσοκομείο), μετά την "αυτοκτονία" του. ΜΙΑ ΜΠΙΖΝΑ (επίσημη συμφωνία) μεταξύ πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών (Big Pharma), Δημοκρατικού Κόμματος [κόμμα "Δημοκρατικής Αριστεράς", με τον επικεφαλής την οικογενειακή φαρμακοβιομηχανία του "αριστερού" του πρόεδρου κοινοβουλευτικής ομάδας στη Γερουσία] και Γκέιτς, μέσω μιας ισραηλινής φαρμακοβιομηχανίας... Έτσι ελέγχουν το μονοπώλιο και την τεχνική παραγωγή των πανάκριβων "μονοκλωνικών" για τους "εκλεκτούς" από τις φαρμακοβιομηχανίες Big Pharma...
Μια "αυτοκτονία" που με τα νέα στοιχεία διερευνάται και δικαστικά, αν ήταν στην πραγματικότητα δολοφονία...

Σήμερα η εκδίκηση του Καθηγητή De Donno, που "αυτοκτόνησε"!

Минздрав зарегистрировал препарат "КОВИД-глобулин" - Минздрав зарегистрировал препарат "КОВИД-глобулин" после клинических испытаний

Το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας ενέκρινε οριστικά την υπεράνοση θεραπεία με πλάσμα για τη θεραπεία του covid- 19, που εφαρμόστηκε με επιτυχία στην Ιταλία από τον Δρ Τζουζέπε Ντε Ντόνο στην αρχή της υγειονομικής κρίσης.

Η θεραπεία θα είναι πλέον μεταξύ εκείνων που θεωρούνται σωτήρια στη Ρωσία, αφού κηρύχθηκε ασφαλής. Η Ρωσική Κρατική Εταιρία Rostec καταγράφει και παράγει το πρώτο φάρμακο με βάση την Covid-globulin χάρη σε μια διαδικασία επιλογής του πλάσματος ατόμων που έχουν ήδη προσβληθεί από τον Covid-19.

Το φάρμακο περιέχει αντισώματα κατά του ιού και βοηθά τον ασθενή να ξεπεράσει την ασθένεια επιτρέποντας στο ανοσοποιητικό του σύστημα να δημιουργήσει γρήγορα τα δικά του αντισώματα. Η χορήγηση αποτρέπει τη λήψη σοβαρής μορφής της νόσου.

Σύμφωνα με τη μελέτη που πραγματοποιήθηκε από τη Rostec, σε 7 στους 10 ασθενείς που έλαβαν επίσης θεραπεία με σφαιρίνη Covid ο κίνδυνος εμφάνισης πιο σοβαρής μορφής της νόσου έχει μειωθεί σημαντικά. Στο 70% των περιπτώσεων, η θεραπεία απέτρεψε την ανάπτυξη επιπλοκών όπως καταιγίδα κυτοκινών, νεφρική ανεπάρκεια, θρομβοεμβολικές επιπλοκές, ανάπτυξη συνδρόμου οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας, εκτεταμένη βλάβη των πνευμόνων, ή επιδείνωση των κλινικών συμπτωμάτων.

«Η ανάπτυξη αυτού του φαρμάκου διευρύνει σημαντικά τις δυνατότητες των Ρώσων γιατρών στον αγώνα κατά του Covid-19. Τώρα το οπλοστάσιό τους περιέχει και τις δύο πιθανές μορφές ανοσοποίησης κατά του κορωνοϊού: την ενεργή, το εμβόλιο, και την παθητική, την ανοσοσφαιρίνη»... δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Rostec, Sergey Chemezov.

TASS: Blood plasma-based drug against COVID-19 successfully passes clinical trials, Rostec says - The drug was the most effective at the early stages of the disease

Όπως είναι απολύτως "φυσιολογικό" σήμερα, τα αργυρώνητα ΜΜΕ της δημοσιογραφικής πορνείας αποσιωπούν κάθε νύξη στα παραπάνω ΚΑΙ στην Ιταλία.

Ο Marco Rizzo, Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος στην Ιταλία (αδελφό κόμμα του εγχώριου ΚΚΕ, αλλά με διαφορετικές πολιτικές). Για παράδειγμα: πλήρης εναντίωση στο "πιστοποιητικό εμβολιασμένου" (Green Pass) [Bλέπε: «Η αριστερά δεν είναι πλέον αριστερά. Το "πιστοποιητικό εμβολιασμένου" (green Pass) δεν είναι εργαλείο δημόσιας υγείας, απλώς επιβάλλει διακρίσεις. Τα Συνδικάτα [παραδοσιακά συνδικάτα] περιφρονούν το άρθρο 1 του Συντάγματος... "Ψεκασμένος" κι ο Γ.Γ. του Κομμουνιστικού Κόμματος (αδελφό κόμμα του ΚΚΕ) στην Ιταλία!], απαιτεί να αναλάβουν ευθύνες οι πολυθεθνικές φαρμακοβιοβηχανίες, για αποζημιώσεις νεκρών, ή για τις παρενέργειες από το "πειραματικό σκεύασμα" [Βλέπε, σε: Γιατί οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν υποχρεούνται να καταβάλουν αποζημίωση, για τυχόν βλάβες λόγω εμβολιασμού;], συμμετείχε επίσης στις 3, 4 Γενάρη 2022, στο διήμερο Συνέδριο Πανεπιστημιακών που προτείνουν μια άλλη επιστημονική προσέγγιση στο "Εμβόλια ή θάνατος" [Βλέπε, σε: ΙΤΑΛΙΑ! Συγκροτήθηκε θεσμικά «Επιστημονική Αντί-Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων»! Η απάντηση στους "ειδικούς" με ασυλία κι ακαταδίωκτο].


Επισημαίνει σήμερα ο Marco Rizzo,
Γενικός Γραμματέας του αδελφού του ΚΚΕ Κομμουνιστικού Κόμματος στην Ιταλία κι επισυνάπτει στη δήλωσή του τη φωτογραφία του De Donno:
«Το Rωσικό υπουργείο Υγείας ενέκρινε οριστικά τη θεραπεία του υπεράνοσου αίματος του Δρ. De Donno, κρίνοντας ότι είναι ασφαλής και αποτελεσματική. Στην Ιταλία, από την άλλη, αυτός ο ηρωικός γιατρός αυτοκτόνησε ακριβώς επειδή η ανακάλυψή του δεν αναγνωρίστηκε και πράγματι υποτιμήθηκε, επειδή η Ευρωπαϊκή Ένωση ήθελε να ακολουθήσει τον μονόδρομο που επιθυμούσαν οι μεγάλοι φαρμακευτικοί όμιλοι με κάθε κόστος.»

Μάλλον θα πρέπει να παρέμβει το ΚΚΕ, να κάνει "φροντιστήριο" στο αδελφό ιταλικό κόμμα, τους κομμουνιστές που αντιστέκονται στις πολυεθνικές Big Pharma, ώστε να εισέλθει στην πίστη προς την "επιστήμη" των ειδικών με ασυλία κι ακαταδίωκτο. Δηλαδή:

«Θέλω να δω τον Κουτσούμπα να μπαίνει σε εργοστάσια, μαζικούς χώρους και εκδηλώσεις και να δείχνει υποταχτικά  στους μπάτσους, πιστοποιητικό εμβολιασμού και ταυτότητα, ενόσω θα κοιτάει, απ΄έξω τους εργάτες, σε αργία, χωρίς μισθό...»... Βλέπε, σε: Ναζιστικό υγειονομικό απαρτχάϊντ με την υπογραφή σύσσωμης της Αριστεράς!

 Την Τετάρτη στις 30 Δεκεμβρίου θα κάνει το εμβόλιο ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε για την αναγκαιότητα να κάνουν όλοι το εμβόλιο... με το προσωπικό παράδειγμα στέλνουμε το μήνυμα για τον εμβολιασμό... Να θυμηθούμε την κατακραυγή που δέχθηκε η Ιωάννα Υψηλάντη, όταν τόλμησε: "Έχω πραγματικά εκπλαγεί με την απόφαση του Κουτσούμπα να πάρει μέρος, σ΄αυτήν την φιέστα του, στημένα επιτυχούς, εμβολιασμού!"


«Να λες την αλήθεια,
να καταλήγεις μαζί στην αλήθεια,
είναι πράξη κομμουνιστική κι επαναστατική»
Αντόνιο Γκράμσι, "L'Ordine Nuovo", 21 Ιούνη 1919

Και φυσικά περιτεύουν σχόλια για τη νέα δεξιά, την Νατοϊκή "αριστερά της εποχής μας":

  Έτσι έστειλε ο Αλέξης το "ενωτικό" του μήνυμα, στο διχασμένο πόπολο... Οκ! Το πιάσαμε το υπονοούμενο!


Αυτή είναι η «Η ΑΘΛΙΑ πραγματικότητα της σημερινής Νατοϊκής αριστεράς, εξηγείται σε ένα σκίτσο!»

«Το ταξικό μίσος πρέπει να αποκατασταθεί.
Οι ισχυροί μισούν τους προλετάριους, οι προλετάριοι πρέπει να κάνουν το ίδιο
»
Edoardo Sanguineti

«Οι αλήθειες που εκφράζονται από την επιστημονική έρευνα δεν είναι απόλυτες και οριστικές αλήθειες, αλλά είναι ιστορικές προσεγγίσεις και η επιστήμη είναι ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο κίνημα.
Στην πραγματικότητα, αν οι επιστημονικές αλήθειες ήταν οριστικές και οριστικά αποκτημένες σε απόλυτο και μετά-ιστορικό επίπεδο, η επιστήμη αυτή καθαυτή θα είχε πάψει να υπάρχει.
Συνεπώς, η επιστήμη είναι μια ιστορική κατηγορία, προσφέρει παραμέτρους για την ερμηνεία της πραγματικότητας που είναι παραλλαγές και θα ποικίλλουν ανάλογα με τη διακύμανση των ιστορικών εποχών.
Στην πραγματικότητα, ακόμη κι η επιστήμη είναι ένα εποικοδόμημα, μια ιδεολογία.
Η επιστήμη, επομένως, δεν έχει τη δική της απόλυτη εγκυρότητα, πέρα ​​από το χρόνο, αλλά στην ιστορία της αντιπροσωπεύει την παλινδρόμηση των σχέσεων πραγματικής εξουσίας στο εσωτερικό των τάξεων και τις σχέσεις παραγωγής.
»

Αντόνιο Γκράμσι, "Ιστορικός υλισμός και φιλοσοφία του Μπενεντέτο Κρότσε" (Il materialismo storico e la filosofia di Benedetto Croce), Einaudi, 1948.


Το φιλόξενο "PRESS-GR" για τον Καθηγητή Τζιουζέπε ντε Ντόνο, όταν όλα "τὰ 'σκιαζε ἡ φοβέρα καὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά":

"PRESS-GR", 13 Μάη 2020:

Σήμερα βιώνουμε την μία και μοναδική "Αλήθεια" (με Α κεφαλαίο)... από τις κυβερνήσεις, τους ουδέτερους "επιστήμονες", τα ΜΜΕ, την εκκλησιαστική ιεραρχία, τη γερμανική Ευρώπη του 4ου Ράιχ... μαζί με τη φίμωση και λογοκρισία κάθε άλλης διαφορετικής άποψης.
Ακόμη και φωνές επιστημόνων, που δεν ανήκουν στο αντί-εμβολιαστικό κίνημα αλλά σέβονται την επιστήμη και τον όρκο του Ιπποκράτη, φιμώνονται...
Ακόμη κι οι καραμπινιέροι επιστρατεύονται στη γειτονική Ιταλία, για το "δημοκρατικό" φάρμακο στη Μάντοβα (από 2 ως 48 ώρες ίαση από τον κορωνοϊό, 0 νεκροί εδώ και ενάμιση μήνα στο νοσοκομείο τους), για τη χρήση του πλάσματος που δεν στοιχίζει τίποτα, αλλά προκαλεί πρόβλημα στον υποχρεωτικό εμβολιασμό απέναντι σε έναν ιό που όπως αυτός της γρίπης μεταλλάσσεται...

Δόκτωρ Giuseppe De Donno, επικεφαλής νοσοκομείου Μάντοβας:
«Μάλλον η θεραπεία με πλάσμα έχει τρία μεγάλα προβλήματα:
- στοιχίζει ελάχιστα.
- είναι αποτελεσματική.
- Δεν κάνει κανέναν πλούσιο».

Τα παιδάκια με βραχιολάκι στο σχολείο... που κουδουνίζει και βγάζει χρώματα, όταν ένα παιδάκι πλησιάσει ένα άλλο στο ενάμιση μέτρο... Μόνον στις "οργανωμένες" παραλίες κολύμβηση... με αντίστοιχο βραχιολάκι... κι όποιος δεν έχει χρήματα να ξεχάσει τη θάλασσα...
Διαμαρτυρόμενοι συλλαμβάνονται κι οδηγούνται σε ψυχιατρείο! Δεν φυλακίζονται, αλλά αντιμετωπίζονται με ψυχοφάρμακα...
Για τη "σωτηρία" μας αποδεχόμαστε καταργήσεις εργασιακών δικαιωμάτων, ελευθεριών, ελεύθερης διακίνησης ιδεών...
Οι "ηγέτες" σκέφτονται, αποφασίζουν με τις εντολές των τραπεζιτών για το καλό μας, την υγεία μας...

[Βλέπε "PRESS-GR", 13 Μάη 2020, σε: Επιδημία Κορωνοϊού... Ενθουσιασμένος ο Σόρος: «Είναι μια επαναστατική στιγμή»!]


"PRESS-GR", 20 Μάη 2020:

Δόκτωρ Giuseppe De Donno, επικεφαλής νοσοκομείου Μάντοβας:
«Μάλλον η θεραπεία με πλάσμα έχει τρία μεγάλα προβλήματα:
- στοιχίζει ελάχιστα.
- είναι αποτελεσματική.
- Δεν κάνει κανέναν πλούσιο».

Έτσι μάλλον δεν "γνωρίζουν" οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ πως στη Μάντοβα, πόλη της Λομβαρδίας στην Ιταλίας (δηλαδή Μπέργκαμο με την παράσταση... στρατιωτικά φορτηγά και τα φέρετρα) και πρωτεύουσα της επαρχίας της Μάντοβας των περίπου 100 χιλιάδων κατοίκων, δεύτερος μήνας με 0 νεκρούς, θεραπεία σε 2 ώρες μέχρι 48 ώρες, καμία διασωλήνωση, σωτηρίες εγκύων στον 7ο μήνα... με το "δημοκρατικό", δωρεάν "από το λαό για το λαό", όπως λέει ο δόκτωρ De Donno.
Συνωμοσιολογία... μάλλον...
Σε καμία περίπτωση αποδυνάμωση του "οδικού χάρτη" της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Μπιλ Γκέϊτς, τώρα πλέον Πρύτανη όλων των καθηγητών ιατρικής στον κόσμο... που αναμένουν το "θαυματουργό εμβόλιο"...

[Βλέπε "PRESS-GR", 20 Μάη 2020, σε: Κορωνοϊός... οι Λαοί δεν πρέπει να μάθουν την αλήθεια;]

"PRESS-GR", 29 Δεκέμβρη 2020:
 «Η επιστήμη πρέπει να είναι ελεύθερη.
Χωρίς φωτοστέφανα. Χωρίς αμφιβολίες.
Χωρίς καμία πιθανότητα να εκβιαστεί.
Αλλά θα έπρεπε αυτά να ισχύουν και για την πολιτική.
Αν η πολιτική μας αφήνει την παραμικρή αμφιβολία, ας ξεφύγουμε από αυτήν.
Ο χρόνος θα μας πει αν αυτή η πολιτική
προσπάθησε να επηρεάσει την επιστήμη»
Δόκτωρ Giuseppe De Donno
Δόκτωρ Giuseppe De Donno, επικεφαλής νοσοκομείου Μάντοβας:
«Μάλλον η θεραπεία με πλάσμα έχει τρία μεγάλα προβλήματα:
- στοιχίζει ελάχιστα.
- είναι αποτελεσματική.
- Δεν κάνει κανέναν πλούσιο».
 
Ελπίζοντας να τιμήσουν και στην Ελλάδα οι πλατείες κι οι δρόμοι, εμ βολιασμένοι κι αμβολίαστοι ενωμένοι σαν μία γροθιά τον Ήρωα Γιατρό με ενός λεπτού σιγή... να σημειώσουμε πως είχε κληθεί στο Παγκόσμιο Επιστημονικό Συνέδριο που διεξήχθη στην Αθήνα (19  και 20 Σεπτέμβρη 2020 - Έλληνες ιατροί υπερασπίζονται την αλήθεια, ενάντια στους πραιτοριανούς της σύγχρονης επιστημονικής βαρβαρότητας!), βλέπε "PRESS-GR", 15 Αυγούστου 2020, σε: ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ, σπάει η ομερτά! Οι Έλληνες ιατροί υπερασπίζονται την αλήθεια απέναντι στους πραιτοριανούς της σύγχρονης επιστημονικής βαρβαρότητας

Σήμερα, 28 Ιούλη 2021... τον αποχαιρετάμε με ότι επακριβώς σημειώναμε το Μάη του 2020 στο φιλόξενο "PRESS-GR": «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΜΕΛΟΥΚΟΙ»!

«Quae recte fiunt, nunquam benefacta peribunt
Το καλό δεν θα χαθεί ποτέ
Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.
ΔΩΡΙΣΕ ΠΛΑΣΜΑ»
 
Δόκτωρ Giuseppe De Donno:
 
«ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΜΕΛΟΥΚΟΙ
Giuseppe DeDonno, Παρασκευή, 10 Απρίλη 2020
Ο αγώνας μας ενάντια στο Coronavirus2019 δεν θα σταματήσει. Ενωμένοι θα το κάνουμε. Πρέπει να κινηθούμε ως ένα σώμα. Πρέπει να καταπολεμήσουμε την άγνοια. Πρέπει να κάνουμε επιστήμη. Πρέπει να επιστρέψουμε στη ζωή.
Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ! Το καταλαβαίνετε ή το κάνετε επίτηδες;»

-

-

-

-

«Η θεραπεία μου είναι δημοκρατική.
Γι' αυτό βάλουν εναντίον μου.
Η θεραπεία με πλάσμα είναι φθηνή,
λειτουργεί τέλεια, δεν βγάζει δισεκατομμύρια.
Κι εγώ είμαι επαρχιώτης γιατρός,
δεν είμαι μέτοχος πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών (Big Pharma)
»
Giuseppe De Donno, Μάης 2020
28 Ιούλη 2021: «ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ» (;) ο Καθηγητής Giuseppe De Donno! Αντίο στον Ήρωα Γιατρό, θύμα της σκοτεινής πολιτικής πανδημίας

 

-

-

Το "PRESS-GR" για τον Καθηγητή Τζιουζέπε ντε Ντόνο, όταν όλα "τὰ 'σκιαζε ἡ φοβέρα καὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά":

"PRESS-GR", 13 Μάη 2020:

Σήμερα βιώνουμε την μία και μοναδική "Αλήθεια" (με Α κεφαλαίο)... από τις κυβερνήσεις, τους ουδέτερους "επιστήμονες", τα ΜΜΕ, την εκκλησιαστική ιεραρχία, τη γερμανική Ευρώπη του 4ου Ράιχ... μαζί με τη φίμωση και λογοκρισία κάθε άλλης διαφορετικής άποψης.
Ακόμη και φωνές επιστημόνων, που δεν ανήκουν στο αντί-εμβολιαστικό κίνημα αλλά σέβονται την επιστήμη και τον όρκο του Ιπποκράτη, φιμώνονται...
Ακόμη κι οι καραμπινιέροι επιστρατεύονται στη γειτονική Ιταλία, για το "δημοκρατικό" φάρμακο στη Μάντοβα (από 2 ως 48 ώρες ίαση από τον κορωνοϊό, 0 νεκροί εδώ και ενάμιση μήνα στο νοσοκομείο τους), για τη χρήση του πλάσματος που δεν στοιχίζει τίποτα, αλλά προκαλεί πρόβλημα στον υποχρεωτικό εμβολιασμό απέναντι σε έναν ιό που όπως αυτός της γρίπης μεταλλάσσεται...

Δόκτωρ Giuseppe De Donno, επικεφαλής νοσοκομείου Μάντοβας:
«Μάλλον η θεραπεία με πλάσμα έχει τρία μεγάλα προβλήματα:
- στοιχίζει ελάχιστα.
- είναι αποτελεσματική.
- Δεν κάνει κανέναν πλούσιο».

Τα παιδάκια με βραχιολάκι στο σχολείο... που κουδουνίζει και βγάζει χρώματα, όταν ένα παιδάκι πλησιάσει ένα άλλο στο ενάμιση μέτρο... Μόνον στις "οργανωμένες" παραλίες κολύμβηση... με αντίστοιχο βραχιολάκι... κι όποιος δεν έχει χρήματα να ξεχάσει τη θάλασσα...
Διαμαρτυρόμενοι συλλαμβάνονται κι οδηγούνται σε ψυχιατρείο! Δεν φυλακίζονται, αλλά αντιμετωπίζονται με ψυχοφάρμακα...
Για τη "σωτηρία" μας αποδεχόμαστε καταργήσεις εργασιακών δικαιωμάτων, ελευθεριών, ελεύθερης διακίνησης ιδεών...
Οι "ηγέτες" σκέφτονται, αποφασίζουν με τις εντολές των τραπεζιτών για το καλό μας, την υγεία μας...

[Βλέπε "PRESS-GR", 13 Μάη 2020, σε: Επιδημία Κορωνοϊού... Ενθουσιασμένος ο Σόρος: «Είναι μια επαναστατική στιγμή»!]

"PRESS-GR", 20 Μάη 2020:

Δόκτωρ Giuseppe De Donno, επικεφαλής νοσοκομείου Μάντοβας:

«Μάλλον η θεραπεία με πλάσμα έχει τρία μεγάλα προβλήματα:
- στοιχίζει ελάχιστα.
- είναι αποτελεσματική.
- Δεν κάνει κανέναν πλούσιο».

Έτσι μάλλον δεν "γνωρίζουν" οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ πως στη Μάντοβα, πόλη της Λομβαρδίας στην Ιταλίας (δηλαδή Μπέργκαμο με την παράσταση... στρατιωτικά φορτηγά και τα φέρετρα [Ας θυμηθούμε, 21 Μάρτη 2020, σε: Τι κρύβει η θεατρική προβολή θυμάτων κορωνοϊού -και fake news- στο Μπέργκαμο της Ιταλίας;]) και πρωτεύουσα της επαρχίας της Μάντοβας των περίπου 100 χιλιάδων κατοίκων, δεύτερος μήνας με 0 νεκρούς, θεραπεία σε 2 ώρες μέχρι 48 ώρες, καμία διασωλήνωση, σωτηρίες εγκύων στον 7ο μήνα... με το "δημοκρατικό", δωρεάν "από το λαό για το λαό", όπως λέει ο δόκτωρ De Donno.
Συνωμοσιολογία... μάλλον...
Σε καμία περίπτωση αποδυνάμωση του "οδικού χάρτη" της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Μπιλ Γκέϊτς, τώρα πλέον Πρύτανη όλων των καθηγητών "ιατρικής" στον κόσμο... που αναμένουν το "θαυματουργό εμβόλιο"...

[Βλέπε "PRESS-GR", 20 Μάη 2020, σε: Κορωνοϊός... οι Λαοί δεν πρέπει να μάθουν την αλήθεια;]


"PRESS-GR", 29 Δεκέμβρη 2020:
 «Η επιστήμη πρέπει να είναι ελεύθερη.
Χωρίς φωτοστέφανα. Χωρίς αμφιβολίες.
Χωρίς καμία πιθανότητα να εκβιαστεί.
Αλλά θα έπρεπε αυτά να ισχύουν και για την πολιτική.
Αν η πολιτική μας αφήνει την παραμικρή αμφιβολία, ας ξεφύγουμε από αυτήν.
Ο χρόνος θα μας πει αν αυτή η πολιτική
προσπάθησε να επηρεάσει την επιστήμη»
Δόκτωρ Giuseppe De Donno
Δόκτωρ Giuseppe De Donno, επικεφαλής νοσοκομείου Μάντοβας:
«Μάλλον η θεραπεία με πλάσμα έχει τρία μεγάλα προβλήματα:
- στοιχίζει ελάχιστα.
- είναι αποτελεσματική.
- Δεν κάνει κανέναν πλούσιο».
 
Ελπίζοντας να τιμήσουν και στην Ελλάδα οι πλατείες κι οι δρόμοι, εμ βολιασμένοι κι αμβολίαστοι ενωμένοι σαν μία γροθιά τον Ήρωα Γιατρό με ενός λεπτού σιγή... να σημειώσουμε πως είχε κληθεί στο Παγκόσμιο Επιστημονικό Συνέδριο που διεξήχθη στην Αθήνα (19  και 20 Σεπτέμβρη 2020 - Έλληνες ιατροί υπερασπίζονται την αλήθεια, ενάντια στους πραιτοριανούς της σύγχρονης επιστημονικής βαρβαρότητας!), βλέπε "PRESS-GR", 15 Αυγούστου 2020, σε: ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ, σπάει η ομερτά! Οι Έλληνες ιατροί υπερασπίζονται την αλήθεια απέναντι στους πραιτοριανούς της σύγχρονης επιστημονικής βαρβαρότητας

Σήμερα, 28 Ιούλη 2021... τον αποχαιρετάμε με ότι επακριβώς σημειώναμε το Μάη του 2020 στο φιλόξενο "PRESS-GR": «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΜΕΛΟΥΚΟΙ»!

«Quae recte fiunt, nunquam benefacta peribunt
Το καλό δεν θα χαθεί ποτέ
Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. ΔΩΡΙΣΕ ΠΛΑΣΜΑ»
 
Δόκτωρ Giuseppe De Donno:
 
«ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΜΕΛΟΥΚΟΙ
Giuseppe DeDonno, Παρασκευή, 10 Απρίλη 2020
Ο αγώνας μας ενάντια στο Coronavirus2019 δεν θα σταματήσει. Ενωμένοι θα το κάνουμε. Πρέπει να κινηθούμε ως ένα σώμα. Πρέπει να καταπολεμήσουμε την άγνοια. Πρέπει να κάνουμε επιστήμη. Πρέπει να επιστρέψουμε στη ζωή.
Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ! Το καταλαβαίνετε ή το κάνετε επίτηδες;»
 
 
 
 

1 σχόλιο

  1. Εγω,τωρα,πώς συνδεω την θεραπεια του αδικοχαμενου Ιταλου με την προσπαθεια της αιματολογικης του Παπανικολαου,που εκαναν ερανο για 230 ψωροχιλιαρικα και οι δολοφονοι προτιμησαν τον Εισαγγελατο και τον Φουρθιωτη;[ειπε θα τα εδινε η Αγγελοπουλου και λιγα ο Τζιτζικωστας]Καπραβελε,το οτι κανενα εμμισθο πορνιδιο απ'αυτα που σε καλουν για πνευματικο αυνανισμο,δεν σου κανει ερωτηση για τα τ-λεμφοκυτταρα δεν σε κανει αθωο.Και προσεξτε καλα,ο φιλος μου ειναι στη ΜΕΘ.Μην τυχον μαθω οτι δεν του δοθηκε η ενδεδειγμενη φαρμακευτικη αγωγη.Μεχρι και ο εισαγγελεας που κανει τη παπια θα τρεξει να κρυφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση