GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορωνοϊός... οι Λαοί δεν πρέπει να μάθουν την αλήθεια;

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Η επιστήμη πρέπει να είναι ελεύθερη. Χωρίς φωτοστέφανα. Χωρίς αμφιβολίες. Χωρίς καμία...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η επιστήμη πρέπει να είναι ελεύθερη.
Χωρίς φωτοστέφανα. Χωρίς αμφιβολίες.
Χωρίς καμία...
πιθανότητα να εκβιαστεί.
Αλλά θα έπρεπε αυτά να ισχύουν και για την πολιτική.
Αν η πολιτική μας αφήνει την παραμικρή αμφιβολία,
ας ξεφύγουμε από αυτήν.
Ο χρόνος θα μας πει αν αυτή η πολιτική
προσπάθησε να επηρεάσει την επιστήμη»
Δόκτωρ Giuseppe DeDonno*

Η επιδημία του κορωνοϊου COVD-19, ενός νέου ιού που σήμερα είναι ορατός κι όχι "αόρατος εχθρός", αναδεικνύει πως "ο καπιταλισμός πάντα ταχύτερος από τα λαϊκά κινήματα", δεν παραμένει στη θριαμβευτική πορεία του -μιας και κανένας πλέον δεν μιλάει για το έγκλημα της παγκοσμιοποίησης, της εξαφάνισης του κοινωνικού κράτους, της εξαθλίωσης των εθνικών συστημάτων υγείας υπέρ του "ιδιωτικού τομέα"-, αλλά έχει σχέδιο που είναι δρομολογημένο, εφαρμόζεται κι εξελίσσεται με ακρίβεια.
Τα γεγονότα, οι αλληλοσυγκρουόμενες "επιστημονικές μέθοδοι" αντιμετώπισης του κορωνοϊου, οι εγκληματικές κατευθύνσεις που δόθηκαν για την ιατρική αντιμετώπιση του ιού και προκάλεσαν το μεγαλύτερο αριθμό θυμάτων, εξασθενούν, εξαφανίζονται, αλλά αυτοί που κατέστρεψαν τις κοινωνίες έχουν πλέον κατοχυρωθεί ως οι "θεοί που μας έσωσαν και για το καλό μας συνεχίζουν τον αγώνα θωράκισης μας".
Ο φόβος για τη ζωή, η «Ψυχοαστυνομία & Ψυχοαστυνόμευση», η παγίδευση της πλειοψηφίας των μεμονωμένων διανοητών που πολλοί συνεχίζουν να επιζητούν "λιγότερες ελευθερίες" για να σωθεί το σώμα μας από τον "αόρατο εχθρό", το λογοκριμένο διαδίκτυο που έντεχνα μετέτρεψε τους πάντες σε ειδικούς και λοιμωξιολόγους... κέρδισαν.
Σήμερα δεν αποτελεί καν είδηση η καταγγελία του Andry Rajoelina, προέδρου της Μαδαγασκάρης: Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας... θέλει να σκοτώσει Αφρικανούς!
Ο πρόεδρος της Μαδαγασκάρης, Andry Rajoelina, σύμφωνα με την "Tanzania Perspect", δήλωσε ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) προσέφερε 20 εκατομμύρια δολάρια για να προσθέσει τοξίνες στο ρόφημα βοτάνων COVID-ORGANICS, ένα φυτικό προϊόν του οποίου το βασικό συστατικό είναι παράγωγο του πολυετούς φυτού Αρτεμισία το αψίνθιο (Artemisia Absinthium) και έχει επιτρυχία στη Μαδαγασκάρη για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.
Για την "ιστορία"... Το φυτό Artemisia annua χρησιμοποιείται στην Κίνα για περισσότερα από 2000 χρόνια για τη θεραπεία πολλών ασθενειών...
Συνωμοσιολογία, ματζούνια;
Ιούλης-Αύγουστος του 2013, Πανεπιστήμιο Αθηνών (Τμήμα Χημείας - ΕΚΠΑ, Department of Chemistry University of Athens), Αρτεμισινίνη (Artemisinin): "Ενα φάρμακο, δώρο της πανάρχαιας κινεζικής ιατρικής επιστήμης προς την ανθρωπότητα, ένα ανθελονοσιακό φάρμακο που έχει σώσει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων" .
Ο Andry Rajoelina, σε πρόσφατη συνέντευξη στη γαλλική τηλεόραση, είχε ήδη κατηγορήσει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ): «Να είστε σε εγρήγορση. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας που συμμετείχαμε νομίζοντας ότι θα μας βοηθήσει, αντ' αυτού θέλει να σκοτώσει Αφρικανούς».
Madagascar's president defends controversial homegrown Covid-19 cure:



Πολλοί νομίζουν πως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ή άλλοι διεθνείς οργανισμοί υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, όπως το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (το διευθύνει η Σαουδική Αραβία, πασίγνωστη χώρα για το σεβασμό των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), ή Παγκόσμιο Συμβούλιο κατά των Παράνομων Εποικισμών (την αντιπροεδρία έχει το Ισραήλ, πασίγνωστη χώρα για τους εποικισμούς στα κατεχόμενα Παλαιστινιακά εδάφη)... είναι Οργανισμοί Υπεράνω Υποψίας με διεθνές κύρος.
Άγνοια της δημοσιογραφίας και της "επιστημονικής" κοινότητας;
Απλό και γνωστό σε όλους: οι χώρες, ή εταιρίες που αναλαμβάνουν τη χρηματοδότηση τέτοιων οργανισμών υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, αποκτούν "δικαιώματα": διορίζουν τις ηγεσίες των οργανισμών, πληρώνουν τους παχυλούς μισθούς των στελεχών, επιστημόνων, εμπειρογνωμόνων, έξοδα λειτουργίας κι υπαλληλικό προσωπικό κ.α.π.
Η ελληνική παροιμία μας διδάσκει: «Όποιος κάνει τη δουλειά μου, τρώγει και τον παρά μου».
Ακριβέστερη αυτή του "Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας", με το κύρος της "Ακαδημίας Αθηνών", "Η δύναμις των χρημάτων": «Με τον παρά μου, γαμώ και την κυρά μου».
Ποιος είναι άραγε ο βασικός χρηματοδότης, ο κατέχων το "δικαίωμα" να κάνει κουμάντο στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας;

"Daily Post", 4 Μάη 2020, "Bill Gates offered House of Reps $10m bribe for speedy passage of compulsory vaccine bill – CUPP alleges".
Δικαίως απουσιάζει από από τα ΜΜΕ, τη δημοσιογραφία, τους "διαλόγους" και κυρίως των "προοδευτικών" μια ακόμη "συνωμοσία"...
Συνωμοσιολογία σίγουρα!
Είναι δυνατόν ο Μπιλ Γκέιτς, μεγαλύτερος χρηματοδότης μαζί με τις πολυεθνικές φαρμάκων κι εμβολίων της ιδιωτικής εταιρίας Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, πάντα υπό την αιγίδα του ΟΗΕ... προσέφερε δωροδοκία 10 εκατομμυρίων δολαρίων στη Βουλή των Αντιπροσώπων (κοινοβούλιο) της Νιγηρίας, για να εγκρίνει με τις γνωστές διαδικασίες το νομοσχέδιο για υποχρεωτικό εμβολιασμό, χωρίς να τηρηθούν καν οι νομοθετικές παραδόσεις (νομοθετική δημόσια ακρόαση) ενός Αφρικανικού κράτους... τη Νιγηρία της φτώχειας, πείνας κι εξαθλίωσης για το λαό;

Συνωμοσιολογία σίγουρα και το παρακάτω!
Ένα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ξέρετε του Διευθυντηρίου που ούτε καν εκλέγεται κι εκ μέρους του τραπεζικού κεφαλαίου εφαρμόζει πολιτικές στις 27 χώρες μέλη της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας", όπως έχουν βαπτίσει το 4ο Ράιχ, με ημερομηνία 12 Σεπτέμβρη 2019, περιγράφει τον "οδικό χάρτη" για ολικούς εμβολιασμούς. Τι σύμπτωση διαβολική... στη γειτονική Ιταλία διαπιστώνουν σήμερα πως ο κορωνοϊός (COVID-19) ήδη δρούσε στη χώρα και θεωρούσαν πως είναι πνευμονία, ή γρίπη.
Το επίσημο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΕΔΩ
Εντάξει... το ευρωκοινοβούλιο κι οι ευρωβουλευτές δεν έχουν ΚΑΜΙΑ αποφασιστική αρμοδιότητα, αποτελούν διακοσμητικό στοιχείο μιας δήθεν δημοκρατίας. Μπορούν να κάνουν ερωτήσεις στ' αφεντικά (Ευρωπαϊκή Επιτροπή), αλλά δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, Ή ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ κι έτσι πουλάνε δήθεν βουλευτικό έργο-σανό στις χώρες εκλογής τους. Οι δημοσιογράφοι κι οι πολιτικοί το γνωρίζουν, το αποσιωπούν, μας παραμυθιάζουν για αγώνες τους στο ευρωκοινοβούλιο, αλλά μια απλή ανάγνωση στις Συνθήκες και διαδικασίες της Ε.Ε. αποδεικνύει ότι είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ του κοινού ποινικού δικαίου.
Όμως, τους πληρώνει και πολύ ακριβά ο λαός μας και πληρώνει πολύ ακριβά τους συνεργάτες τους... ένας/μία ευρωβουλευτής, οποιουδήποτε πολιτικού κόμματος (συμπεριλαμβανομένου του ΚΚΕ), δεν έχει την ευαισθησία να διαβάζει τι αποφασίζουν για τους λαούς τα αφεντικά του; Κάνουν διακοπές και περιουσίες με χρήματα των φορολογούμενων πολιτών και τίποτα άλλο;
Η Ε.Ε. στον "οδικό χάρτη" υποχρεωτικών εμβολιασμών εμπεριέχει ένα πλήρες σχέδιο με τις τεχνικές για την κάμψη των αντιδράσεων από τους λαούς κι αρκεί κάποιος να το διαβάσει [ROADMAP FOR THE IMPLEMENTATION OF ACTIONS BY THE EUROPEAN COMMISSION BASED ON THE COMMISSION COMMUNICATION AND THE COUNCIL RECOMMENDATION ON STRENGTHENING COOPERATION AGAINST VACCINE PREVENTABLE DISEASES].
"Κοινή ευρωπαϊκή κάρτα εμβολιασμού... καθιέρωση ηλεκτρονικού συστήματος πληροφόρησης ανοσοποίησης σε ευρωπαϊκό επίπεδο"... τι διαβολική σύμπτωση... λες κι αντέγραψε τα σχετικά ο κύριος Bill Gates για το πιστοποιητικό που προτείνει σήμερα.
"Δημιουργία ενός Συνασπισμού για τους Εμβολιασμούς (sic!) με όλους τους εργαζομένους στον τομέα της Υγείας και των επιστημόνων από χώρες της ΕΕ, ο οποίος (Συνασπισμός) θα πρέπει να διοργανώνει ένα ετήσιο συνέδριο... και  θα αντιμετωπίζει εσφαλμένες πληροφορίες στο διαδίκτυο σχετικά με τις επιπτώσεις των εμβολίων... και θα ενισχύει υφιστάμενες συνεργασίες και συνεργασίες πρωτοβουλίες με διεθνείς φορείς όπως OMS και  European Technical Advisory Group of Experts on Immunization (ETAGE), the Global Health Security Initiative and Agenda processes (Global Health Security Initiative, Global Health Security Agenda), Unicef and financing and research initiatives like Gavi, CEPI, GloPID-R and JPIAMR (the Joint Programming Initiative on Antimicrobial Resistance). Global Vaccination Summit, taking place on 12 September 2019 organized by the European Commission in cooperation with the World Health Organization."
Δεν πρόκειται για σενάριο κινηματογραφικής παραγωγής επιστημονικής φαντασίας, αλλά για "οδικό χάρτη", αποφάσεις που πήραν οι τραπεζίτες του υπερεθνικού κεφαλαίου και εφαρμόζουν ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις -"αριστερές" ή δεξιές δεν έχει καμία σημασία- των 27 χωρών της Ε,Ε,

Οι δέκα (10) δράσεις προς τον υποχρεωτικό εμβολιασμό
Γιατί "όλοι πρέπει να μπορούν να επωφεληθούν από τη δύναμη των εμβολίων...
1). Προώθηση παγκόσμιας πολιτικής καθοδήγησης και παγκόσμιων προσπαθειών για τον εμβολιασμό
2). Να εξασφαλιστεί ότι όλες οι χώρες έχουν εφαρμόσει εθνικές στρατηγικές ανοσοποίησης
3). Οικοδόμηση ισχυρών συστημάτων παρακολούθησης των ασθενειών που μπορούν να προληφθούν από εμβόλια
4). Αντιμετωπίστε τις αιτίες του δισταγμού αυξάνοντας την εμπιστοσύνη στους εμβολιασμούς
5). Απόκτηση της δύναμης των ψηφιακών τεχνολογιών για να ενισχύσετε την παρακολούθηση και την πρόοδο των προγραμμάτων εμβολιασμού
9) Καταπολέμηση ψευδών και παραπλανητικών πληροφοριών, ενδυνάμωση πλατφορμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τεχνολογικών επιχειρήσεων
10)  Ευθυγράμμιση και ενσωμάτωση του εμβολιασμού στην παγκόσμια ατζέντα για την υγεία".

Οι προσθήκες στη Συνθήκη Σένγκεν ήδη εισήλθαν στην πρώτη φάση του σχεδίου: για να ταξιδέψεις σήμερα πρέπει να έχεις πραγματοποιήσει τεστ για κορωνοϊό με αρνητικό αποτέλεσμα, δύο εβδομάδες πριν το ταξίδι.
Αύριο το εμβόλιο εναντίον του Covid-19, που ακόμη δεν υπάρχει.
Η λαθρομετανάστευση εξαιρείται... οι μετανάστες αποτελούν πλούτο. Ήδη στην Ιταλία έχουμε "νομιμοποίηση" 600.000 λαθρομεταναστών για να καλυφθούν οι ανάγκες εργατικών χεριών στους εργάτες γης. Απολύτως φυσιολογικό... η Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας Εργατών Γης... επιβάλλει 9 ευρώ την ώρα. Ο λαθρομετανάστης εργάζεται για 1,5 ευρώ την ώρα, εκ των οποίων τα μισά απολαμβάνει η μαφία μεταφοράς λαθρομεταναστών.
Παύει η "ελεύθερη διακίνηση εντός Ευρώπης" για όσους δεν θα είναι εμβολιασμένοι. Και θα μείνουν σ' αυτό, ή χάνουν τη δουλειά τους όσοι δεν εμβολιαστούν;

* Exclusif: le vaccin Covid-19 sera obligatoire pour obtenir le visa Schengen
Φυσικά υπάρχει ο κορωνοϊός... όμως τώρα δεν είναι πλέον "αόρατος εχθρός". Κι όμως το σχέδιο με την «Ψυχοαστυνομία & Ψυχοαστυνόμευση» εξελίσσεται με φάσεις, πάντα για το καλό μας.
Κουβέντα για τις θεραπείες... κουβέντα για όσους πέθαναν από διασωληνώσεις, όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έδινε κατευθύνσεις για πνευμονίες κι αποδείχθηκε ότι ο κορωνοϊός προκαλούσε θρομβώσεις στο αίμα και συνεπώς κακή οξυγόνωση. Το "μείνετε σπίτι" απλώς εξυπηρετούσε να καλύπτεται η καταστροφή της δημόσιας υγείας ως κοινωνικό αγαθό κι ενώ ο ασθενής είχε ανάγκη από βοήθεια στα πρώτα συμπτώματα κατέληγε να μπαίνει σε εντατική θεραπεία που τον σκότωνε.
Στη γειτονική Ιταλία ξεκίνησαν οι μηνύσεις για θανάτους. Παρά την απαγόρευση διεξαγωγής νεκροψιών -γιατί άραγε;- 50 "παράνομες" νεκροψίες από επιστήμονες έστειλαν "αδιάβαστο" το σύστημα καταστολής κι εκεί η δικαιοσύνη δεν είναι όπως στην Ελλάδα.
Θεατρικές παραστάσεις καύσεις νεκρών... λόγω "συνωστισμού" πτωμάτων, με τα γραφεία τελετών να κλείνουν, να μένουν άνεργοι ενώ νεκροταφεία και αποτεφρωτήρες δεν είχαν πλέον δουλειές, ενώ έστηναν τα φορτηγά του στρατού σε παρέλαση μέσω τηλεοπτικών δικτύων... και διατηρώντας επιφυλάξεις για το σόου, το είχαμε επισημάνει [Ας θυμηθούμε, 21 Μάρτη 2020, σε: Τι κρύβει η θεατρική προβολή θυμάτων κορωνοϊού -και fake news- στο Μπέργκαμο της Ιταλίας;].
Μέχρι το εμβόλιο συνεχίζεται η καταστολή και σιωπή για τις θεραπείες... φυσικά τα εργαστήρια εργάζονται πυρετωδώς για το καλό των ανθρώπων.


Μεταξύ των διαφόρων "λύσεων" που έχουν σχεδιαστεί για να μας βοηθήσουν να "ζήσουμε με τον ιό" μέχρι το "θαυματουργό εμβόλιο του Μπιλ". Το Ιταλικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Γένοβας (Istituto Italiano di Tecnologia di Genova) και το start up του Μπάρι MetaWellness: το "έξυπνο βραχιολάκι"!
- ελέγχει είσοδο έξοδο
- αν η θερμοκρασία ξεπερνάει τους 37, 5 ενημερώνει
- κουδουνίζει και βγάζει φωτινά σήματα αν πλησιάσεις άτομο στο 1,5 μέτρα
- όλα τα στοιχεία και το ιατρικό ιστορικό... ώστε το "κράτος" να σε "προσέχει"
- ενημερώνει το καλό "κράτος" για το κάθε πρόσωπο, αλλά θα διαφυλάξουν, λένε, τα προσωπικά δεδομένα... Πως;
"Καλό" για σχολεία, ε ναι... "κοινωνικοποιεί" τα παιδιά μας σε μια "νέα τάξη", που δεν έχει σχέση με τον Άνθρωπο... και φυσικά οι οργανωμένες παραλίες... οι αθλητικοί αγώνες και πάει λέγοντας σύμφωνα με τους κατασκευαστές...
Εκστασιασμένος στην ανταπόκρισή του από το Βερολίνο Παντελής Βαλασόπουλος στην αθλητική εκπομπή του Realfm... μεταδίδει από τη Γερμανία για το αντίστοιχο θαυματουργό "εργαλείο" στην έναρξη του γερμανικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος... για το πως ήταν αποτελεσματικό στους 300 θεατές στα επίσημα... ξετρελαμένοι εκφράζουν θαυμασμό οι εγχώριοι δημοσιογράφοι στο ραδιόφωνο του Χατζηνικολάου... από την ανταπόκριση του Βαλασόπουλου.
Γιατί γι' αυτά δεν μιλάει κανένας επιστήμονας με δημόσιο λόγο; Γιατί η δημοσιογραφία εξαφανίζει όλες τις πετυχημένες θεραπείες και τρομοκρατεί τους λαούς;

Φυσικά κι υπάρχουν εμβόλια που σώζουν ζωές... όμως, τι είναι το εμβόλιο;

«Lockdown και μάσκες μέχρι να φτάσει το εμβόλιο!"
Ποιο εμβόλιο; Ένα φαρμακευτικό προϊόν δεν επινοείται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αν κοιτάξουμε τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τον ιό κορώνα, που έχουν κατατεθεί από το 2014 στην Ιταλία από πολλές εταιρείες, συχνά με την ευλογία του Ιδρύματος Bill και Melinda Gates, βλέπουμε ότι εργάζονται για πολύ καιρό, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα και έχουν παρενέργειες που είναι λίγο πολύ σημαντικές.
Καλά! Ας παραδεχτούμε ότι σήμερα, Μάης, είναι έτοιμο. Τουλάχιστον η μη τοξικότητα (διαφορετική από την αποτελεσματικότητα) πρέπει να εξακριβωθεί. Ναι, γιατί υπάρχουν πάντα παρενέργειες. Θα είναι αποδεκτός ο κίνδυνος;
Ο έλεγχος καρκινογένεσης ενός βιοϋλικού διαρκεί τουλάχιστον ένα χρόνο. Για το εμβόλιο; Δεν θα γίνουν αυτές οι δοκιμές; Θα αγνοήσουν κι αυτό;
Πού θα βάλουμε την ασφάλεια των ηλικιωμένων μας που είναι, όπως είδαμε, τα άτομα πιο ευαίσθητα σε κάθε παράγοντα και που μπορεί να αλλάξει την ισορροπία τους; Αλλά οι ηλικιωμένοι, και μαζί τους οι αστυνομικοί, θα γίνουν ινδικά χοιρίδια για περαιτέρω δοκιμές που θα χρησιμεύσουν για να πάρουν το ΟΚ από τους γραφειοκράτες υγείας. Ή όχι;

Είναι γραμμένο εδώ και δεκαετίες σε όλα τα βιβλία της Ιατρικής (τα οποία δεν έχει διαβάσει ποτέ ένας πολιτικός) ότι, καθώς μεγαλώνουμε, ο μεταβολισμός του σώματος και των κυττάρων ποικίλλει σε παρακμή.
Οι γυναίκες γνωρίζουν ότι στην εμμηνόπαυση ο μεταβολισμός του ασβεστίου χάνει αποτελεσματικότητα και υπάρχει απορρόφηση οστού, η πηγή ασβεστίου, οπότε υπάρχει σπάνια οστική με κίνδυνο καταγμάτων. Είναι γνωστό. Είναι πασίγνωστο! Είναι επίσης γνωστό ότι το ανοσοποιητικό σύστημα δεν αντιδρά πλέον στα ερεθίσματα (που περιέχονται επίσης στα εμβόλια) όπως για ένα δεκαοχτάχρονο.
Τι σημαίνει να κάνουμε εμβόλια για ιούς από την προηγούμενη σεζόν, που δεν υπάρχουν πλέον κατά τη στιγμή του εμβολιασμού; Το ανοσοποιητικό σύστημα δεν αντιδρά επειδή τα ΠΑΛΑΙΑ και, επομένως, τα αντισώματα δεν δημιουργούνται πλέον για έναν ιό που έχει εξαφανιστεί! Τι σημαίνει αυτό το διάταγμα;

Για να καταλάβετε, απλώς πρέπει να απαντήσετε στο αρχαίο ερώτημα: cui prodest; [σημ. "Ποιος επωφελείται;... σε Μήδεια του Σένεκα]
Υπάρχουν τα χρήματα που μπαίνουν στην τσέπη της φαρμακευτικής εταιρείας.

Αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Αλλά δεν θα είναι κάποιος μαζί με την εταιρεία; Εγώ απλώς κάνω μια ερώτηση.
Αλλά, αφήνοντας κατά μέρος κάθε άλλη θεώρηση, κανένας, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών, μπορεί κάνει νόμους -και επιβάλλει-, εναντίον των νόμων της φύσης.
»

Antonietta Gatti
Μια καλή φίλη, η οποία για την έρευνα των καρκίνων του "Συνδρόμου των Βαλκανίων", που προκαλεί το αποδυναμωμένο ουράνιο, ακόμη και στις στρατιωτικές "αποστολές ειρήνης" σε περιοχές που βομβαρδίστηκαν από το ΝΑΤΟ, τιμήθηκε ως η Καλύτερη Ερευνήτρια από την Παγκόσμια Ένωση των Βιοϋλικών «International Fellow», το παγκόσμιο ειρηνιστικό κίνημα. Περισσότερα: ΕΔΩ
Δεν αξίζει της ελάχιστης προσοχής από επιστήμονες;

Δεν είμαστε λοιμωξιολόγοι, γιατροί, ειδικοί... δεν ισχυριζόμαστε πως δεν υπάρχει ο κορωνοϊός... όμως, τι "προσφέρει" η μάσκα σε έναν υγιή άνθρωπο; Τι λέει η επιστήμη για τις λοιμώξεις από εισπνοή διοξειδίου του άνθρακα, από τον άνθρωπο που κάνει χρήση μάσκας; Τα είχε επισημάνει ακόμη κι ο Τσιόρδας, αλλά μάλλον οι "νέες επιστημονικές έρευνες" (ποιες άραγε κι όχι επιβαλλόμενες πολιτικές;), τον έκαναν ν' αλλάξει άποψη;
Τι σημαίνει για την ευαισθησία των χεριών, την αποδυνάμωση της προστασίας από μικρόβια, η συχνή χρήση αντισηπτικών, που θεώρησε άριστο μέτρο στην επίσκεψή του σε Γυμνάσιο του Παγκρατίου ο Μητσοτάκης; Τι λέει γι' αυτό ο Τσιόρδας;
Απλά ερωτήματα... που όμως διακηρύσσουν με στεντόρεια "φωνή" επιστήμονες διεθνούς κύρους, που αποδομούν το "στόχο ψυχοαστυνόμευσης" ώστε όλοι να φέρουν τη μάσκα.

Ο ηγέτης της παπικής εκκλησίας, γνωστός για την υποστήριξη της αμερικανοφασιστικής χούντας στην Αργεντινή [Βλέπε σε: Ποιος είναι ο Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, σήμερα πάπας Φραγκίσκος; Οι Μανάδες των δολοφονημένων στην Αργεντινή, μας το θυμίζουν!], τα είπε όλα: 
«Ζήτησα από τον Κύριο να σταματήσει την επιδημία... Αν δεν έχουμε κρεβάτια [στα νοσοκομεία] ευθύνονται κι όσοι φοροδιαφεύγουν...» [Βλέπε σε: Κορωνοϊός Covid-19: Κάτι πίνουν και δεν μας δίνουν; Ή κάτι χειρότερο...]. Στην ίδια γραμμή υποταγής, όπως και με τα μνημόνια η ηγεσία της εγχώριας εκκλησίας.
Ο "έτερος Καππαδόκης" και συνέταιρος του πάπα, δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του [Βλέπε σε: Επιδημία Κορωνοϊού... Ενθουσιασμένος ο Σόρος: «Είναι μια επαναστατική στιγμή»!].

Ο "έτερος Καππαδόκης" και συνέταιρος του πάπα, ο Mark Zuckerberg (facebook) έγινε κι αυτός επιδημιολόγος κι έχει άποψη για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, υπερασπιζόμενος μάλιστα τη λογοκρισία για να προστατεύσει τους παγκόσμιους πολίτες.
Η τεχνολογία στην υπηρεσία του νέου εμβολίου... το θαύμα της "νέας επιστήμης". Μήπως να προμηθεύσει με drone και τον Ιερώνυμο, να για να μην γίνει κάποιος γάμος χωρίς να φορούν μάσκες οι νυμφευμένοι;
Ο κύριος Microsoft, Monsanto Companyκι κι αφεντικό μεταξύ άλλων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, τώρα γιατρός, λοιμωξιολόγος κι ειδικός των εμβολίων μαζί με τις πολυεθνικές... αφού επισκέφθηκε κι αυτός τον πάπα, διδάσκει τους καθηγητές ιατρικής του πλανήτη, τη "νέα ιατρική" των υποχρεωτικών μαζικών εμβολιασμών κι αυτοί, οι "επιστήμονες" ως παπαγαλάκια αναμασούν τις οδηγίες του Bill Gates.
Πως είπαμε παραπάνω, κύριοι καθηγητές, τη δύναμη των χρημάτων σύμφωνα με την Ακαδημία Αθηνών; Χμ...  «Με τον παρά μου, γαμώ και την κυρά μου».


«"Παίρνουμε γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και τους εγχύουμε στα χέρια των μικρών παιδιών, τα πυροβολούμε ακριβώς στη φλέβα"
Μπιλ Γκέϊτς
Θεωρεί τον εαυτό του ικανό να υπαγορεύει πολιτική εμβολιασμού σε 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους και πιστεύει ότι τα εμβόλια είναι ενδοφλέβια φάρμακα.
Τέλος, παραδέχεται ότι μας εγχέει
γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς
Αριθμός μελετών που δείχνουν ότι αυτό είναι ασφαλές;
ΜΗΔΕΝ!"
»

Robert F. Kennedy, Jr
Συνωμοσία... συνωμοσιολόγος κι ο Δημοκρατικός Κένεντυ... πέρασε με τον "φασίστα Τραμπ"!
Βλέπεις τηλεοπτικούς σταθμούς, ακούς ραδιόφωνο, διαβάζεις τα "έγκυρα" ΜΜΕ όλου του πλανήτη (εκεί στο ραδιόφωνο του Χατζηνικολάου και του Μαρινάκη... σπάνε τα κοντέρ)... ο Τραμπ είναι γελοίος... δεν βλέπει την "πανδημία" στις ΗΠΑ (ωπς... ξεχνάνε όλοι πως στη Μητρόπολη του καπιταλισμού δεν έχουν ιατροφαρμακευτική περίπου το 75% των πολιτών; Πως για να περάσεις την πόρτα νοσοκομείου πρέπει να είναι ενημερωμένη η πλαστική κάρτα ιδιωτικής ασφάλισης κι αν δεν έχεις πληρώσει συνδρομές, δεν περνάς την είσοδο), παίρνει προληπτικά plaquenil επειδή το είπε ένας δημοσιογράφος... και πάει λέγοντας η "επανάσταση" των δημοσιοκάφρων.
Κανένας τους δεν γνωρίζει τις ένδο-καπιταλιστικές αντιθέσεις; Αλλά αφού κι οι "δημοσιογράφοι" -εκτός από εισαγγελείς- έγιναν και λοιμωξιολόγοι σε διατεταγμένη υπηρεσία... -τους θυμίζουμε για ακόμη μία φορά τη δύναμη των χρημάτων σύμφωνα με την Ακαδημία Αθηνών  «Με τον παρά μου, γαμώ και την κυρά μου»-, μάλλον δεν τους επιτρέπουν να παρακολουθούν τις θεραπείες για τον κορωνοϊό -όχι εμβόλια- κι έτσι 12 Μάρτη 2020 ως σήμερα 0 νεκροί με θεραπεία, αλλά με τα πρώτα συμπτώματα κι όχι κλεισμένοι σπίτι [Βλέπε σε: Coronavirus, στη Νάπολη ένα φάρμακο δίνει ελπίδα: "Αποτελέσματα σε 24 ώρες, βελτιώνει την αναπνοή"!]., το οποίο συμπτωματικά είχαμε δημοσιεύει στο "Press-gr", σε ανύποπτο χρόνο.

Δόκτωρ Giuseppe De Donno, επικεφαλής νοσοκομείου Μάντοβας:
«Μάλλον η θεραπεία με πλάσμα έχει τρία μεγάλα προβλήματα:
- στοιχίζει ελάχιστα.
- είναι αποτελεσματική.
- Δεν κάνει κανέναν πλούσιο».

Έτσι μάλλον δεν "γνωρίζουν" οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ πως στη Μάντοβα, πόλη της Λομβαρδίας στην Ιταλίας (δηλαδή Μπέργκαμο με την παράσταση... στρατιωτικά φορτηγά και τα φέρετρα) και πρωτεύουσα της επαρχίας της Μάντοβας των περίπου 100 χιλιάδων κατοίκων, δεύτερος μήνας με 0 νεκρούς, θεραπεία σε 2 ώρες μέχρι 48 ώρες, καμία διασωλήνωση, σωτηρ΄'ιες εγκύων στον 7ο μήνα... με το "δημοκρατικό", δωρεάν "από το λαό για το λαό", όπως λέει ο δόκτωρ De Donno.
Συνωμοσιολογία... μάλλον...
Σε καμία περίπτωση αποδυνάμωση του "οδικού χάρτη" της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Μπιλ Γκέϊτς, τώρα πλέον Πρύτανη όλων των καθηγητών ιατρικής στον κόσμο... που αναμένουν το "θαυματουργό εμβόλιο"...

Τα ίδια με την Κούβα, την κουβανική ιντερφερόνη-α2b και τις Μπριγάδες Αλληλεγγύης των παιδιών του Τσε και του Φιδέλ [Βλέπε σε: To “ELLINIKA HOAXES” σε διατεταγμένη υπηρεσία βγάζουν fake news το κουβανικό φάρμακο για τον κορονοϊό]

«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που καταπιέζονται
και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ
Έτσι και με τη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας [Βλέπε σε: "Μαδούρο σώσε μας"! κι Euronews-gr... η δημοσιογραφική αλητεία της διαστρέβλωσης!].
-
Σήμερα, μετά από 45 χρόνια κι ενώ η "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια" γύρισε την πλάτη της στους λαούς που πλήττονται από τη φονική γρίπη, τον κορωνοϊό... κι ενώ τα ΜΜΕ, η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία κάνει τα πάντα να αποκρύβει, λογοκρίνει κι αποσιωπά... η Σοσιαλιστική Δημοκρατία του Βιετνάμ, αυτή η χώρα που όπως την Κούβα του Τσε και του Φιδέλ, χαρακτηρίζουν "τριτοκοσμική, υπανάπτυκτη"... στέλνει ΔΩΡΕΑΝ ιατροφαρμακευτική βοήθεια, όχι μόνον στις Ασιατικές χώρες, αλλά και στις μεγάλες "πολιτισμένες" χώρες της "αναπτυγμένης" δύσης: Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Αγγλία και Ιταλία...
[Βλέπε σε: Άξια παιδιά του Χο και του Γκιαπ!]

Η ίδια αντιμετώπιση της Κίνας, της Ρωσίας, της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, της Συρίας, του Ιράν... παντού όπου δεν έχει "πλεονέκτημα" το υπερεθνικό κεφάλαιο, ο "Μηχανισμός Στήριξης" με το δανεισμό, δηλαδή η πλήρης υποταγή στο 4ο Ράιχ, ο Πρύτανης όλων των καθηγητών ιατρικής στον κόσμο... που αναμένουν το "θαυματουργό εμβόλιο"......

Σχετικά:

«Quae recte fiunt, nunquam benefacta peribunt
Το καλό δεν θα χαθεί ποτέ
Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.
ΔΩΡΙΣΕ ΠΛΑΣΜΑ»
Δόκτωρ Giuseppe DeDonno*
«ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΜΕΛΟΥΚΟΙ
Giuseppe DeDonno, Παρασκευή, 10 Απρίλη 2020
Ο αγώνας μας ενάντια στο Coronavirus2019 δεν θα σταματήσει. Ενωμένοι θα το κάνουμε. Πρέπει να κινηθούμε ως ένα σώμα. Πρέπει να καταπολεμήσουμε την άγνοια. Πρέπει να κάνουμε επιστήμη. Πρέπει να επιστρέψουμε στη ζωή.

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ! Το καταλαβαίνετε ή το κάνετε επίτηδες;»

Παντού στην Ευρώπη ορθώνονται φωνές αντίστασης, από διανοούμενους, πανεπιστημιακούς δασκάλους Ιατρικής, πολιτικά κόμματα...
Τι συμβαίνει στην Ελλάδα;
Κατανοητό πως όλα τα πολιτικά κόμματα που άσκησαν ρόλο μνημονιακών επιτρόπων-κυβερνήσεων να συνεχίζουν την αποικιακή πολιτική αντιμετώπισης αυτής της ανασύνταξης του υπερεθνικού κεφαλαίου, όμως το ΚΚΕ γιατί είναι το πιο "πειθαρχημένο" κόμμα στην "επιστημοσύνη" των ελίτ, με μόνη φωνή "αντίδρασης" να είναι "δωρεάν" οι ιδιωτικές παραλίες;
Για τους "ουδέτερους" επιστήμονες σε διατεταγμένη υπηρεσία έχει μιλήσει με απόλυτη σαφήνεια:
«Ο τεχνοκράτης δεν έχει συνείδηση,
δεν έχει τοποθέτηση μέσα στην κοινωνική δομή.
Είναι πληρωμένο χέρι.
Είναι όπως πληρώνεις κάποιον για να κάνει μια δολοφονία,
πληρώνεις τον τεχνοκράτη να σου βγάλει τη δουλειά.
Λοιπόν ‘τεχνοκράτης’ δεν είναι ουδέτερη λέξη»
Ανδρέας Παπανδρέου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση