GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η Παλαιστίνη!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα,
η διάδοση της...
αλήθειας είναι πράξη επαναστατική

Αυτή είναι η Παλαιστίνη κι έχει ονοματεπώνυμο: είναι η Μάνα Um Naser Abu Hamid!
Αυτή η Μάνα βρίσκεται στον προσφυγικό καταυλισμό al-Am'ari που δημιούργησε η Κοινωνία των Εθνών (σημερινός ΟΗΕ) το 1949 και βρίσκεται κοντά στη Ραμάλα όπου εδρεύει η λεγόμενη "Παλαιστινιακή Αρχή", στη δικαιοδοσία της οποίας ανήκει.
Πριν ένα περίπου χρόνο πρόσφερε έναν Μάρτυρα για την Παλαιστίνη, τον γιό της για την αιώνια γη των προγόνων τους.
Στα σιωνιστικά κολαστήρια των σιωνιστών βρίσκονται έξι (6) ακόμη γιοί της. Συνελήφθησαν από τους ναζί-σιωνιστές του κατοχικού καθεστώτος απαρτχάιντ και καταδικάστηκαν: οι τέσσερεις (4) σε ισόβια.
Το σπίτι της μέσα στον καταυλισμό γκρέμισαν συθέμελα οι μπουλντόζες των σιωνιστών δύο (2) φορές, αφού δεν τους εμπόδισε  καθόλου η "Παλαιστινιακή Αρχή".
Προχθές οι μπουλντόζες των ναζί-σιωνιστών κατεδάφισαν για τρίτη φορά το σπίτι της
Αυτή η Μάνα σαν βράχος ριζωμένος στη γη σχολίασε: "Μου κατέστρεψαν δύο φορές το σπίτι και το ξαναφτιάξαμε. Κι αυτή τη φορά θα κάνουμε το ίδιο. Τα σπίτια μας, οι ζωές μας για την Παλαιστίνη".
Αυτή είναι η Παλαιστίνη!

Ένας πατέρας ήρωας
Όταν στην αποκλεισμένη Γάζα (από το 2006), λόγω του εμπάργκο και της ανέχειας ο πατέρας δεν μπορεί να προσφέρει μια πρόθεση (τεχνητό μέλος) για τα ακρωτηριασμένα χέρια του γιου του, από τους φονικούς βομβαρδισμούς των ναζί-σιωνιστών, δεν παραδίνεται ΠΟΤΕ.
Μία ασήμαντη πλαστική φιάλη αναψυκτικού μετατρέπεται σε όπλο για τη νίκη: Να συνεχίσει το σχολείο ο μικρός Παλαιστίνιος.
Αυτή είναι η Παλαιστίνη!

Αυτά τα κτήνη, οι ροπαλοφόροι που κτυπούν ανελέητα Παλαιστίνιους άνδρες και γυναίκες στη Χεβρώνα, δεν είναι ναζί-σιωνιστές!
Είναι πραιτοριανοί της "Παλαιστινιακής Αρχής" που πνίγουν στη βία μια αντικατοχική διαδήλωση στη Χεβρώνα! Ίσως τη μοναδική αμιγώς Παλαιστινιακή πόλη που ακόμη δεν έγινε εποικισμός των κατακτητών.
Το βίντεο: ΕΔΩ
Αυτή δεν είναι Παλαιστίνη... είναι μισθωμένα αργυρώνητα όργανα των σιωνιστών!

Αυτή η γη δεν είναι για πούλημα.
Aυτή η γη ανήκει στο...
λαό μας.
Κάποιοι είναι νεκροί, κάποιοι είναι ζωντανοί,
αλλά πολλοί ακόμη δεν έχουν γεννηθεί!

Σχετικά με την Παλαιστίνη:
*  Δεν πέθανε... δολοφονήθηκε!
*  Ένας γάμος αλλιώτικος από όλους!
*  Ανθρώπινη ασπίδα ΜΕΣΑ στη Γάζα, στη διάρκεια των βομβαρδισμών 1 Ανθρώπινη ασπίδα ΜΕΣΑ στη Γάζα, στη διάρκεια των βομβαρδισμών 2
Έφυγε ο Παπαφλέσσας της Επανάστασης, αλλά πρόλαβε Λεύτερο το Χαλέπι! Όταν η Παλαιστινιακή Επανάσταση είχε Ηγέτες... Σάμπρα & Σατίλα... ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! 15 Μάη 1948... H μεγαλύτερη κλοπή στην παγκόσμια ιστορία
Vittorio Arrigoni (Βίκ)... το γελαστό παιδί της Παλαιστίνης! O Όμαρ της Νάπολης...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση