GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Χεζμπολάχ επέστρεψε από τη Μόσχα και μετέφερε δυνάμεις στη Ρωσική αεροπορική βάση στο Χμεϊμίμ (Λαοδίκεια)!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Η εποχή που σχετίζεται με την οικοδόμηση μιας κεντρικής παγκόσμιας τάξης έχει τελειώσει »... Βλαδίμηρος Πούτ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η εποχή που σχετίζεται με την οικοδόμηση
μιας κεντρικής παγκόσμιας τάξης έχει τελειώσει
»...
Βλαδίμηρος Πούτιν
, Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας...

Όποιος σήμερα έστρεψε αλλού το... πρόσωπό του,
θα κριθεί και θα καταδικαστεί από την Ιστορία...


Η αντιπροσωπεία του Κινήματος της Αντίστασης Χεζμπολαχ επέστρεψε από τη Μόσχα, όπου πραγματοποιήθηκαν συνομιλίες ανωτάτου επιπέδου για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή και τη Συρία, για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και με τον πρύτανη της διπλωματίας Λαβρόφ, της Μεγάλης Σοβιετικής Σχολής Διπλωματίας.

Αμέσως μετά την αναχώρηση της Χεζμπολάχ από τη Μόσχα, επίλεκτες δυνάμεις του Κινήματος της Αντίστασης μετακινήθηκαν στη Ρωσική αεροπορική βάση στο Χμεϊμίμ κι έλαβαν θέσεις αντιμετώπισης τρομοκρατικών επιθέσεων.

Στην Ελλάδα και την "πολιτισμένη" δύση (ΗΠΑ-Ευρωπαϊκή Ένωση), που εφαρμόζουν μονομερώς δολοφονικά εμπάργκο κι οικονομικούς αποκλεισμούς, παραβιάζοντας τόσο το περιβόητο "διεθνές δίκαιο", όσο και τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών - ΟΗΕ, αυτές τις ειδήσεις αναλαμβάνει η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία να τις εξαφανίζει. Άραγε, δεν αποτελεί είδηση, δεν αξίζει της "δημοσιογραφικής" προσοχής η συνάντηση κι η φωτογραφία του Ρώσου υπουργού των Εξωτερικών με την αντιπροσωπεία της Χεζμπολάχ στη Μόσχα; Οι δηλώσεις των πλευρών για τα ζητήματα που συζήτησαν δεν αφορούν ΚΑΙ την Ελλάδα; Επειδή η "ελληνική" διπλωματία και ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις από το 2010 μέχρι σήμερα, υπακούοντας στις επιταγές των ΗΠΑ και της Ε.Ε. εφαρμόζουν δολοφονικό εμπάργκο εναντίον του Συριακού λαού και δεν αναγνωρίζουν τη Συρία με τη νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη πολιτική της ηγεσία (σύμφωνα ΚΑΙ με τον ΟΗΕ), αλλά τους δολοφόνους τρομοκράτες του συμμάχου Ερντογάν, με την επωνυμία "ελεύθερος συριακός στρατός", πρέπει να εξαφανίζουν το διεθνές γίγνεσθαι στην περιοχή μας;

Η χώρα μας, αποικία κι όχι Πατρίδα, διαπράττει "Εγκλήματα πολέμου", μιας και για το περιβόητο "Διεθνές Δίκαιο" δεν είναι σεβαστές αποφάσεις κυρώσεων, όταν δεν υπάρχει ένοπλη σύγκρουση.
Η πρώτη προσθήκη (πρωτόκολλο) του 1977, στις Συμβάσεις της Γενεύης (1949), απαγορεύει σε περίοδο πολέμου, κάθε απόφαση που έχει ως συνέπεια ελλείψεις αναγκαίων αγαθών σε πολίτες.
Το άρθρο 33, της 4ης Συνθήκης της Γενεύης, απαγορεύει "συλλογικές τιμωρίες"...
Ο ΟΗΕ δεν έχει λάβει ΠΟΤΕ απόφαση κυρώσεων εναντίον της Συρίας κι αναγνωρίζει τη νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση του προέδρου Άσαντ...

Σχετικά: Σε τι διαφέρει η "Ευρωπαϊκή Ένωση"... από τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ;

Ο Ammar Al-Moussawi, επικεφαλής Διεθνών Σχέσεων της Χεζμπολάχ, του Κινήματος της Αντίστασης, αλλά και νόμιμου κοινοβουλευτικού κόμματος του Λιβάνου, που συμμετέχει στην κυβέρνηση της χώρας του, περιγράφει στον τηλεοπτικό σταθμό του Λιβάνου "Al-Manar" το θετικό κλίμα στις συνομιλίες Ρωσίας-Χεζμπολάχ κι αντέκρουσε τις "φήμες" των δυτικών για αρνητική ρωσική στάση απέναντι στο ρόλο της Χεζμπολάχ στη Συρία, τονίζοντας:

«Οι συνομιλίες με Ρώσους αξιωματούχους ήταν θετικές και εποικοδομητικές...
Τα στρατιωτικά επιτεύγματα που επιτεύχθηκαν από κοινού από τις δυνάμεις της Χεζμπολάχ και τα ρωσικά στρατεύματα στη Συρία είναι σημαντικά κι υπάρχει στρατηγικός συντονισμός μεταξύ των δύο πλευρών ως προς αυτό...
Η Χεζμπολάχ έχει επίσης αναπτύξει στρατεύματα της στη ρωσική στρατιωτική βάση Χμεϊμίμ στη Λαοδίκεια
[σήμερα Λατάκια]...»

Σήμερα, όταν οι 27 υποκριτές "ηγέτες" της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτοί που διαπράττουν "εγκλήματα πολέμου" με δολοφονικά εμπάργκο εναντίον των λαών, κάτω από τις οδηγίες των ΗΠΑ και αδιαφορώντας για κάθε έννοια διεθνούς δικαίου επικαλούνται κίνδυνο για τη "δημοκρατία" από τους ανυπότακτους λαούς που δεν είναι διατεθειμένοι να εκχωρήσουν την Εθνική τους Κυριαρχία, είναι υποκριτές κι υπάλληλοι των τραπεζιτών του υπερεθνικού κεφαλαίου.

Όλες οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα στηρίζουν την Τουρκία στην εισβολή της στη Συρία, σε ένα ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος μέλος του ΟΗΕ κι από την άλλη ανησυχούν για την παρουσία της Ρωσίας στη Συρία. Όχι μόνον στηρίζουν της Τουρκία στην εισβολή και κατοχή Συριακής γης, ως όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ,Η Ελλάδα, αλλά ξεχνούν την εισβολή και κατοχή στην Κύπρο μας κι όχι μόνον. Στηρίζουν την Τουρκία για τη στρατιωτική βοήθεια στο νεοναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας, με τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που είναι συμπαραγωγή με το Ισραήλ, το σιωνιστικό ναζιστικό κατοχικό καθεστώς στην Παλαιστίνη, αλλά και την στρατιωτική της επέμβαση στο ευρωπαϊκό προτεκτοράτο στη Λιβύη.

Η Συρία με βάση το διεθνές δίκαιο κι ως κυρίαρχο ανεξάρτητο κράτος-μέλος του ΟΗΕ ζήτησε τη συνδρομή της Χεζμπολάχ κι έχει κάθε δικαίωμα η Συριακή Βουλή να ζητήσει τη συνδρομή οποιασδήποτε χώρας διάκειται με φιλικές σχέσεις. Πόσο μάλλον όταν το 2015 ζήτησε από τη Ρωσία την ενεργοποίηση της "Συνθήκης Φιλίας και Συνεργασίας μεταξύ της ΕΣΣΔ - Συρίας", που έχει υπογράψει τον Οκτώβρη του 1980 με την Σοβιετική Ένωση:

Η "Συνθήκη Φιλίας και Συνεργασίας μεταξύ της ΕΣΣΔ - Συρίας" (8 Οκτώβρη 1980), κατατεθειμένη στον ΟΗΕ κι όλα τα διεθνή φόρα. Σύμφωνα με την Συνθήκη, η Σοβιετική Ένωση έχει δεσμευτεί -αντιστοίχως η Συρία- για την υπεράσπιση της Συρίας εάν δεχθούν επίθεση από ένα τρίτο μέρος.
Μια Διεθνής Συνθήκη που διέφυγε στους πράκτορες διάλυσης της ΕΣΣΔ, τον μεθύστακα και τον διαφημιστή πίτσας και δεν καταργήθηκε ποτέ. Έτσι, όταν η κυβέρνηση κι η Βουλή της Συρίας την επικαλέστηκε και ζήτησε βοήθεια για την αντιμετώπιση της ιμπεριαλιστικής επίθεσης, έφερε τις Ρωσικές Ε.Δ. στη Συρία.
 
Η Ελλάδα γιατί πρόδωσε το λαό της Συρίας και συντάσσεται στο πλευρό του τουρκικού φασιστικού καθεστώτος, θα έπρεπε να είναι το ζητούμενο.
Τι ανταλλάγματα προσφέρθηκαν για υποστηρίζει η επίσημη Ελλάδα την Τουρκία -ή τίποτα, όπως με το ξεπούλημα της Μακεδονίας;-, ώστε όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων 10 χρόνων πρόδωσαν δεσμούς φιλίας και συνεργασίας;

Μπροστά στη νέα επιθετικότητα του ιμπεριαλισμού με τον διορισμό του Μπάιντεν στην προεδρία των φονιάδων των λαών, ο Άξονας της Αντίστασης σε παγκόσμιο πεδίο οργανώνεται με βάση την Αμοιβαιότητα, Συνεργασία κι Αλληλεγγύη των λαών. Ρωσία, Κίνα, Σοσιαλιστική Κούβα, Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, οι Σαντινίστας του Ορτέγκα στη Νικαράγουα, το Βιετνάμ, η Βολιβία του Έβο, η Λευκορωσία, το Ιράν της μεγάλης Ισλαμικής Επανάστασης, η Χεζμπολάχ... οι Ελεύθεροι του πλανήτη λένε ΟΧΙ στους ιμπεριαλιστές!

Ο άξονας της Αντίστασης είναι πλέον κυρίαρχος κι αδιαμφισβήτητος

Όποιος σήμερα έστρεψε αλλού το πρόσωπό του,
θα κριθεί και θα καταδικαστεί από την Ιστορία...

Σχετικά με τη Χεζμπολάχ, τον φόβο και τρόμο για τους αμερικανοσιωνιστές:

* 14 χρόνια από την ντροπιαστική ήττα των ναζί του 21ου αιώνα... ο ισλαμοσιωνισμός περνάει στην αντεπίθεση


* Λίβανος... «Excusatio non petita accusatio manifesta»

 

* "Πληρωμένη απάντηση" της Χεζμπολάχ

«Στη ζωή ενός ανθρώπου αργά ή γρήγορα φθάνει η μέρα
όπου για να πάει εκεί που θέλει,
αν δεν υπάρχουν πόρτες και παράθυρα,
πρέπει να γκρεμίσει τους τοίχους
»

 Περισσότερα:
- 14η Αυγούστου... η επέτειος της Νίκης της Χεζμπολάχ!

- To "σύνδρομο" του Άξονα της Αντίστασης κτύπησε και τον Λίβανο!

- Ότι κρύβουν τα ΜΜΕ: Η Χριστιανική πόλη Σαντάντ κι η Χεζμπολάχ

- 25 Μάη... Μέρα της Περηφάνιας!






Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση