GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ! Ιταλία... Επιστήμονες... Ήταν ενοχλητικοί και τώρα είναι νεκροί!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « De Donno, Pepe e Biscardi... Αγώνας εναντίον του υγειονομικού ναζισμού. Ήταν ενοχλητικοί και τώρα είναι νεκρο...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«De Donno, Pepe e Biscardi...
Αγώνας εναντίον του υγειονομικού ναζισμού.
Ήταν ενοχλητικοί και τώρα είναι νεκροί.
Το να σκέφτεσαι άσχημα σε κάνει να...

αμαρτάνεις, αλλά συχνά μαντεύεις.»
Η λεζάντα (διδασκαλία) στη φωτογραφία της ανάρτησης, που κατακλύζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Ιταλία

Στην Ιταλία, ενώ οι τηλεοράσεις και όλα τα ΜΜΕ του "συμπαγούς ενοποιημένου συστήματος" συνεχίζουν να θυμούνται τον "αριστερό" αντικομμουνιστή Σασόλι (Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ξαφνικός θάνατος του David Sassoli... Ora pro nobis... (να προσεύχεσαι για μας)!), μέσα στην εκκωφαντική σιωπή ένας άλλος Ιταλός γιατρός και ερευνητής, που ερευνούσε τη σύνθεση του "γονιδιακού ορού" που βάπτισαν "εμβόλιο" και επιβάλλουν στον πληθυσμό... φεύγει κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες ο Δρ Mimmo Biscardi...

Δρ Domenico Biscardi

«Σήμερα το πρωί ενημερώθηκα για τον ξαφνικό θάνατο του Domenico Biscardi.
Ταυτόχρονα, πληροφορήθηκα για τη μη καθησυχαστική κατάσταση της υγείας ορισμένων φίλων και γνωστών που εμπλέκονται με διάφορες ιδιότητες στο θέμα "εμβόλια", με ή χωρίς εισαγωγικά. Σε ότι με αφορά δεν είχα καμία πληροφορία σχετικά με καρδιακά προβλήματα ή ακόμη και ογκολογικά προβλήματα που πιθανώς είχε ο Domenico.
Επομένως, περιμένω νέα, κατά προτίμηση αληθινά.
Η σύζυγός μου και εγώ γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αργά ή γρήγορα ο θάνατος θα μας φτάσει κι η ιδέα μας βρίσκει και τους δύο γαλήνιους ("Laudato si 'mi' Signore για τον σωματικό θάνατο μας, από τον οποίο κανένας ζωντανός άνθρωπος δεν μπορεί να ξεφύγει...). Γνωρίζουμε επίσης ότι είμαστε μάλλον ελκυστικοί στόχοι. Θέλουμε να επισημάνουμε ότι έχουμε θαυμάσια υγεία: ούτε ένα φτέρνισμα, ούτε ένας βήχας, ούτε ένας πονόλαιμος, ούτε μια γραμμή πυρετού…
Για να κερδίσουμε τον αγώνα, που σίγουρα θα κερδηθεί, ο Αδελφός Θάνατος θα πρέπει να εργαστεί σκληρά, εκτός αν κάποιος του δώσει ένα χέρι.
»
Δρ Στέφανο Μοντανάρι
, Επιστημονικός διευθυντής του εργαστηρίου Νανοδιαγνωστικής στη Μόντενα
Στο φιλόξενο "PRESS-GR", σχετικά με τον προσωπικό φίλο Stefano, που στην Ελλάδα συκοφαντούν ΚΑΙ οι επαγγελματίες φασίστες στη διαστρέβλωση και λογοκρισία "Ellinika Hoaxes".

Η μάσκα είναι χρήσιμη για να καταλάβεις αμέσως ποιος είναι ηλίθιος

Προφυλακτικά με το βελονάκι και χάρτινες μάσκες

Η υποχρεωτικότητα είναι μία δηλητηριώδης παράνοια! Υποχρεωτική η μάσκα από το νηπιαγωγείο στα σχολεία

Στην Ιταλία έχουμε ήδη δύο (2) επιστήμονες των οποίων οι θάνατοι είναι πραγματικά πολύ ύποπτοι. Ο ένας είχε ανακαλύψει τη θεραπεία με υπεράνοσο πλάσμα [βλέπε: Η εκδίκηση του Καθηγητή De Donno, που "αυτοκτόνησε"(;): Η Ρωσία εγκρίνει το υπεράνοσο φάρμακο εναντίον του κορωνοϊού], ο άλλος (Domenico Biscardi) μελετούσε τα συστατικά του ορού του γονιδίου και είχε κάνει ανακαλύψεις, μαζί με γιατρούς από τη Μαδρίτη, και ήταν έτοιμοι να αποκαλύψουν τι πραγματικά περιέχουν τα γενετικά σκευάσματα που λένε "εμβόλια".

Ύποπτοι ήταν και οι θάνατοι του Giulietto Chiesa, ο οποίος πέθανε επίσης υπό ύποπτες συνθήκες στην αρχή της επιχείρησης Covid-19 και του Γερουσιαστή Bartolomeo Pepe, που επίσης έλεγε πολύ άβολα πράγματα (No Green Pass).

Να θυμούμαστε: Giulietto Chiesa, De Donno, Bartolomeo Pepe, Domenico Biscardi

Ενδεικτικά, στα πλαίσια της ασφυκτικής λογοκρισίας (διαγράφουν κείμενα άρθρα και από εμπορικά, ανεξάρτητα ιστολογοφόρα κι ηλεκτρονικές εφημερίδες... "θύμα" ακόμη κι ένα άρθρο βιβλιοκριτικής στο "PRESS-GR", γιατί ο τίτλος βιβλίου του Ιταλού μαρξιστή φιλόσοφου Diego Fusaro, δεν ήταν αρεστός στο καθεστώς... συνοπτικά για τα παραπάνω, ως "τροφή" σκέψεων κι αναζητήσεων και να μην ξεχνάμε:

Giulietto Chiesa

26 Απρίλη 2020:   Έφυγε ο Giulietto Chiesa... "κόκκινος χωρίς να γίνει φούξια, ροζ"

 

Giuseppe De Donno

«Η θεραπεία μου είναι δημοκρατική.
Γι' αυτό βάλουν εναντίον μου.
Η θεραπεία με πλάσμα είναι φθηνή, λειτουργεί τέλεια,
δεν βγάζει δισεκατομμύρια.
Κι εγώ είμαι επαρχιώτης γιατρός,
δεν είμαι μέτοχος πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών (Big Pharma)»
Giuseppe De Donno
  Η εκδίκηση του Καθηγητή De Donno, που "αυτοκτόνησε"(;): Η Ρωσία εγκρίνει το υπεράνοσο φάρμακο εναντίον του κορωνοϊού


Bartolomeo Pepe

Ένας μυστηριώδης θάνατος της 23ης Δεκέμβρη 2021 έπληξε τον Γερουσιαστή Bartolomeo Pepe, στο νοσοκομείο Cotugno της Νάπολης. Οι δημοσιογράφοι λένε ότι η αιτία θανάτου είναι η αμφίπλευρη πνευμονία που προκαλείται από τον Covid- 19.
Πάμε όμως με τη σειρά.
Ποιος ήταν ο Bartolomeo Pepe; Μέλος της Ιταλικής Γερουσίας από το 2013 έως το 2018, με το Κίνημα "αγανακτισμένων" των πλατειών (Κίνημα 5 αστέρων του Πέπε Γκρίλο).

Ποια ήταν η θέση του απέναντι στη λεγόμενη «πανδημία»;  Ήταν ανοιχτά ενάντια στο σύστημα ελέγχου της παγκοσμιοποίησης, του "πιστοποιητικού εμβολιασμένου", του περιορισμού των ελευθεριών και την τελευταία περίοδο είχε κάνει ένα βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο κανάλι "SaDefenza" (ΕΔΩ), στο οποίο καλούσε τους Ιταλούς σε επιφυλακή!
Μιλάει με λέξεις πρωτόγνωρης βαρύτητας. Λέξεις βαριές σαν ογκόλιθοι (
Η κυβέρνηση σκοτώνει και μετά λέει την αλήθεια που προτιμά... Ελεγχόμενη Αποκάλυψη...), που αντιπροσωπεύουν μια επικίνδυνη πραγματικότητα για τον άνθρωπο, για αυτούς που δεν θα υποκύψουν στον εμβολιαστικό εκβιασμό, για όσους έχουν κατανοήσει την πραγματικότητα.
Έτσι, δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι συνέβη στο νοσοκομείο Cotugno στη Νάπολη. Δεν γνωρίζουμε τα πρωτόκολλα που χρησιμοποιούν ορισμένοι επαγγελματίες υγείας, συχνά διεφθαρμένοι, μερικές φορές φοβούμενοι τις πειθαρχικές διαδικασίες, αλλά πάνω απ' όλα υπάκουοι στην εκτέλεση εντολών άνωθεν.
Προφανώς βρισκόμαστε στο πλαίσιο των υποθέσεων -κάποιοι θα πουν συνωμοσιολογίας-, αλλά αυτό που συνέβη είναι μια "φωτογραφία" της σημερινής κοινωνίας και της τρέχουσας κατάστασης: ας θυμηθούμε ότι 1 συν 1 ισούται πάντα με 2!
Πριν το θάνατο του και τις καταγγελίες του, συμβαίνουν περίεργα γεγονότα, πολύ παράδοξα -"συνωμοσιολογικά;-, όπως:

  • Εξαφανίζεται το τηλέφωνό του και εμφανίζεται ανύπαρκτος ο τηλεφωνικός αριθμός του
  • Εξαφανίζονται οι προσωπικοί του λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
  • Διαδίδονται ψευδείς ειδήσεις, συγχρονισμένα από όλα τα συστημικά ΜΜΕ

Video καταγγελία από έναν φίλο του, λίγες ώρες πριν από το θάνατό του: ΕΔΩ


Domenico Biscardi

Γιατρός, ανατομοπαθολόγος... υπερηχολόγος... βιοϊατρικός, φαρμακοποιός (κλινικός ερευνητής) και Αθλητικής Ιατρική

Ειδησιογραφία: «Ερευνητής κατά του εμβολίου βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του... Άγνωστα τα αίτια…».
Τα νέα είναι αποσπασματικά, αλλά φαίνεται ότι ο γιατρός και ερευνητής της Νάπολης Domenico Biscardi, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Νάπολη. Τώρα εναπόκειται στη νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.
Γνωστός μεταξύ των επιστημόνων που αντιτίθενται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Το Σάββατο 15 Γενάρη κατά τη διάρκεια της πανιταλικής διαδήλωσης που θα γίνει στη Ρώμη εναντίον του υποχρεωτικού εμβολιασμού και του "πιστοποιητικού  κυκλοφορίας εμβολιασμένων" (αναγκαίο ακόμη και για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς), ο Biscardi θα μιλούσε για τις ανακαλύψεις που έκανε με Ισπανό ερευνητή (
Ricardo Delgado), για το τι περιέχουν τα σκευάσματα της Φάιζερ.

Domenico Biscardi, τελευταία δημόσια παρέμβαση του "Στα εμβόλια υπάρχουν παράνομες ουσίες", VIDEO: ΕΔΩ
ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του Ισπανού Δρ
Ricardo Delgado, με τον οποίο συνεργαζόταν ο Domenico Biscardi, αποκαλύπτει την παρουσία MICRO-ROUTER στα σκευάσματα ("εμβόλια") της Pfizer: ΕΔΩ

MICRO-ROUTER ΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ PFIZER ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ - MICRO-ROUTER EN MUESTRA DE PFIZER TRAS EVAPORACIÓN DE LA MUESTRA

"Συνωμοσιολογία"; "Ψεκασμένοι";

ΣΟΚ! Οι πλήρως εμβολιασμένοι είναι καταδικασμένοι να επαναμολύνονται για πάντα

«Η επιστήμη βασίζεται αποκλειστικά στη ΣΥΓΚΡΙΣΗ-ΠΑΡΑΘΕΣΗ.
Χωρίς σύγκριση, δεν υπάρχει επιστήμη!
»

Τα λόγια του Νανοπαθολόγου Stefano Montanari

«Μια πανδημία δεν τελειώνει ούτε με 100% εμβολιασμένους ανθρώπους, ούτε με μηδενική θνησιμότητα, ούτε με πρόστιμα 100 ευρώ στους άνω των 50 ετών.
Τελειώνει όταν οι άνθρωποι αποφασίζουν ότι ήρθε η ώρα ν' αρχίσουν να ξαναζήσουν
»
Paolo Puccetti, καθηγητής Φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Περούτζια

«Υπάρχει ένας αδιόρατος φόβος για την ελευθερία,
για τον οποίο όλοι θέλουν να είναι σκλάβοι.
Όλοι, φυσικά, μιλούν για ελευθερία,
αλλά κανείς δεν έχει το θάρρος να είναι πραγματικά ελεύθερος,
γιατί όταν είσαι αληθινά ελεύθερος, είσαι μόνος.
Έτσι, μόνον αν έχεις το θάρρος να είσαι μόνος μπορείς να είσαι ελεύθερος.
»
Ραζνίς
(Όσο)

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση