GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Κατάπτυστη η συνεργασία του Αμπάς με το σιωνιστικό καθεστώς απαρτχάιντ στην Παλαιστίνη!"

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Η διατήρηση παράνομων δεσμών με τον εχθρό, είναι έγκλημα εναντίον της Παλαιστίνης. Αποτελεί ένα θεμελιώδες ε...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η διατήρηση παράνομων δεσμών με τον εχθρό,
είναι έγκλημα εναντίον της Παλαιστίνης.
Αποτελεί ένα θεμελιώδες εμπόδιο στον...

δρόμο για την αναβίωση
της ενότητας που αναζητεί το Παλαιστινιακό Έθνος»
Παλαιστινιακό "Ισλαμικό Κίνημα Τζιχάντ"
Πολιτικό Παλαιστινιακό κόμμα, που ιδρύθηκε το 1981 με έδρα τη Δαμασκό

Ο λεγόμενος πρόεδρος Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, συναντήθηκε με τον υπουργό Στρατιωτικών Υποθέσεων (Υπουργός Άμυνας) του σιωνιστικού-ναζιστικού καθεστώτος στην Παλαιστίνη, Μπένι Γκαντζ, στην κατεχόμενη Ραμάλα, ώστε να συντονιστούν για τα μέτρα ασφαλείας εν όψει της επίσκεψης του προέδρου των ΗΠΑ στα κατεχόμενα. Αυτή ήταν η συνάντηση συνεργασίας του Αμπάς με τον κατοχικό υπουργό Γκαντζ μέσα σε ένα χρόνο, ενώ σφαγιάζεται ο Παλαιστινιακός λαός με καθημερινές δολοφονίες στην κατεχόμενη Παλαιστίνη. Επίσης ο Αμπάς είχε τηλεφωνικές συνεργασίες με τον πρόεδρο του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτζογκ, και τον πρωθυπουργό Γιάιρ Λαπίντ.

Ο εκπρόσωπος του Παλαιστινιακού Κινήματος Αντίστασης "Ισλαμική Τζιχάντ", ο Ταρίκ Σαλμί, καταδίκασε έντονα τη συνεργασία μεταξύ της Παλαιστινιακής Αρχής και των σιωνιστών κατακτητών της Παλαιστινιακής γης κι εναντίον των δυνάμεων της Παλαιστινιακής Αντίστασης, επισημαίνοντας:

«Η επιμονή στη διεξαγωγή συνεδριάσεων ασφαλείας με το κατοχικό καθεστώς εξυπηρετεί τα συμφέροντα και τις συνωμοσίες του εχθρού και δίνει τη δυνατότητα στον εχθρό να συνεχίζει τις καθημερινές επιθέσεις εναντίον του παλαιστινιακού έθνους.

Πιστεύουμε ακράδαντα στην ικανότητα των γενναίων ταγμάτων της "Ισλαμικής Τζιχάντ" ώστε να συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν τα εποικιστικά σχέδια και την επιθετικότητα των κατακτητών στη Δυτική Όχθη»

Η Παλαιστινιακή Αρχή έχει δεχθεί έντονες επικρίσεις επειδή συνεργάζεται κι ανταλλάσσει πληροφορίες με το ισραηλινό καθεστώς σχετικά με Παλαιστίνιους ακτιβιστές που αναζητεί το σιωνιστικό καθεστώς.

Η γνωστή Παλαιστίνια δημοσιογράφος, Μαριάμ Μπαργκούτι, περιέγραψε τη συνάντηση ως «Πρόσθεση αλατιού σε μια πληγή και θλίψη για την περιφρόνηση της Παλαιστινιακής Αρχής απέναντι στις ανάγκες των Παλαιστινίων»

«Τρέμετε, ω τύραννοι του κόσμου!»
Αλεξάντρ Σεργκέγεβιτς Πούσκιν, «Ωδή στην Ελευθερία», 1817

Από το 1948 μέχρι σήμερα κι αφού εξαθλίωσαν τον Παλαιστινιακό λαό, αφού τον οδήγησαν ν' αποδεχθεί ακόμη και τα νέα σύνορα του 1967, αυτό δεν αρκούσε κι αρκεί.

Έτσι σήμερα το ευρωπαϊκό "αριστερό" και δεξιό πολιτικό σύστημα, με το πρόσχημα της "ειρήνης" -λες και πολεμάει ο άοπλος λαός-, έχουμε εκείνο το μοναδικό παγκόσμιο κι ιστορικό εφεύρημα: Ζητούν από τα θύματα, το λαό της Παλαιστίνης "να εγγυηθεί την ασφάλεια του εισβολέα, βιαστή και δολοφόνου"... Χωρίς κανένας να ντρέπεται!

Σήμερα στη δύση έχουμε ένα ενιαίο συμπαγές πολιτικό σύστημα της "αριστεράς", της δεξιάς και της ακροδεξιάς... υποστήριξης του νέου ναζισμού, παρά τις καιροσκοπικές και ψηφοθηρικές παραλλαγές του.

Ο ιστορικός ηγέτης της Παλαιστινιακής Αντίστασης πλήρωσε το Καμπ Ντέιβιντ, το Όσλο με τη ζωή του: Δολοφονήθηκε!
Ο νέος αρχηγός της ιστορικής Φατάχ σαπίζει στα κάτεργα των σιωνιστών, ενώ οι συνομιλητές διαχειριστές της σιωνιστικής κατοχής απολαμβάνουν VIP PASS, χρηματοδοτήσεις και δάνεια ώστε να κρατούν υποταγμένο και σε ύπνωση το λαό της Παλαιστίνης.
Πρέπει να τελειώσει ο μύθος της "απόσυρσης της Παλαιστινιακής Αρχής από τις συμφωνίες της με το Ισραήλ" και μετά από λίγες ημέρες ένας υπουργός της Παλαιστινιακής Αρχής ανατρέπει τα πάντα κι απόλυτη ένοχη σιωπή: Palestinian Authority resuming cooperation with Israel, Palestinian official says. Σήμερα, όπως κάθε φορά που δολοφονούν το λαό της Παλαιστίνης η απόλυτη σιωπή από τον Αμπάς. Διάλυσε την Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, διάλυσε την εκλεγμένη Βουλή της Παλαιστίνης, διάλυσε όλες τις οργανώσεις των Απόδημων Παλαιστινίων (ΟΑΠ), μεταφέροντας τις "αρμοδιότητες" στον εαυτό του και το κυριότερο... καμία προσπάθεια απελευθέρωσης του Αρχηγού της Φατάχ, μιας και στη θέση του νέμονται τα φρούτα της διαφθοράς. Όλοι τα γνωρίζαμε, τα γνωρίζουν... αλλά, ως πότε και στο όνομα ποιας "ενότητας" θα πρέπει να αποσιωπούμε την αλήθεια, όταν συνεχώς ο φόρος αίματος αυξάνει, σε ίδιους ρυθμούς με τις χρηματοδοτήσεις-επιχορηγήσεις για τους Παλαιστίνιους Γκάουλαϊτερ των σιωνιστών, με τα VIP PASS; Τι υπηρεσίες προσφέρουμε σιωπώντας, κρύβοντας την αλήθεια;
 
Dec. 31, 2001 file photo late Palestinian leader Yasser Arafat, right, and Fatah leader Marwan Barghouti, left...

Σημειώναμε στις 31 Μάη 2021, σε «ΟΧΙ! Είναι ψέμα... Δεν είμαστε όλοι Παλαιστίνιοι!» και δυστυχώς οι δωσίλογοι συνεργάτες των σιωνιστών συνεχίζουν το ξεπούλημα του Παλαιστινιακού λαού...

Σήμερα... η καλύτερη συμπαράσταση στον Παλαιστινιακό είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ! Η χωρίς ταμπού καταγγελία των σφετεριστών των αγώνων και πόθων του Παλαιστινιακού λαού, η αποκάλυψη των δωσίλογων υπαλλήλων του ιμπεριαλισμού με Παλαιστινιακή μαντίλα... Τολμήσαμε από καιρό να θέτουμε τα ζητήματα. Αυτή είναι Αλληλεγγύη κι όχι συγκάλυψη διεφθαρμένων!

Σήμερα αντί να θεμελιώσουν ξανά την Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης - ΟΑΠ, την εξαφανίζουν... κι αυτοί οι διεφθαρμένοι-δωσίλογοι που δεν έχει νομιμοποιήσει ο Παλαιστινιακός λαός συνομιλούν επισήμως, σε μόνιμη καθημερινή βάση με τον κατακτητή...
Όμως, ο Παλαιστινιακός λαός έχει μνήμη... και δεν θα υποκύψει σε καμία εξαγορασμένη από τους σιωνιστές πλαστή "ηγεσία":
 
1: Abu Jihad, αρχηγός του ένοπλου τμήματος της di Al Fatah .
2: Abu Abbas, υπεύθυνος της επιχείρησης "Achille Lauro".
3: Abi Iyad, υπεύθυνος ασφάλειας της Al Fatah .
4: Γιάσερ Αραφάτ.
5:George Habbash, Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης - F.P.L.P.
6: Inaam Raad, ηγέτης του
Συριακού Εθνικού Σοσιαλιστικού Κόμματος - P.S.N.S.
7: George Ibrahim Abdallah, από τους μεγαλύτερους ηγέτες της Παλαιστινιακής Αντίστασης, σήμερα φυλακισμένος στη Γαλλία.
8: Οι ηγέτες του φοιτητικού κινήματος του Ιράν, που πρωτοστάτησαν στην κατάληψη της αμερικανικής πρεσβείας στην Τεχεράνη.

Υπήρχαν ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές, αλλά η Παλαιστίνη κι ο αγώνας για την πατρίδα, ήταν πάνω από όλα... κι αυτό δεν το ξεχνάει ο Παλαιστινιακός λαός. [Βλέπε... η Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης - ΟΑΠ την εποχή του Αραφάτ: Όταν η Παλαιστινιακή Επανάσταση είχε Ηγέτες]
 

«Η εντιμότητα στην πολιτική είναι αποτέλεσμα της δύναμης,
ενώ η υποκρισία αποτέλεσμα της αδυναμίας.
Ένα επαναλαμβανόμενο ψέμα, γίνεται αλήθεια.
Δεν μπορείς να κάνεις επανάσταση με άσπρα γάντια.
Μόνον η αλήθεια είναι επαναστατική...
»
Βλαντίμιρ Ιλίτς Ουλιάνοφ
, γνωστός ως Λένιν
29 Νοέμβρη 2020:
Marwan Toubassi: Ποια αλληλεγγύη και σε ποια Παλαιστίνη;


26 Ιούνη 2021: "Η διεφθαρμένη δοτή & φίλο-σιωνιστική ηγεσία της Παλαιστινιακής Αρχής δολοφονεί Παλαιστίνιους!"


«Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι
σαν να σβήνεις και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον.
Η μνήμη όπου και να την αγγίξεις πονεί.»
Γιώργος Σεφέρης

 

10 Αυγούστου 2018: Οι Παλαιστίνιοι φυλακισμένοι εναντίον της Παλαιστινιακής Αρχής για... φυλετικό διαχωρισμό!


«Όποιος επιλέγει το λιγότερο κακό,
αναπόφευκτα καταλήγει να έχει το χειρότερο
»
Αντόνιο Γκράμσι
..."Quaderni del carcere" (Τετράδια της φυλακής)

Η τελευταία πράξη αλληλεγγύης της Ελλάδας προς τον Παλαιστινιακό Λαό... τελείωσε με τον Ανδρέα Παπανδρέου... Βλέπε σε: Όταν μπροστά στην Ελλάδα και τον πρωθυπουργό της υποκλινόταν η παγκόσμια κοινότητα

 

«Η καταπολέμηση του σιωνισμού δεν έχει τίποτα κοινό με τον αντισημιτισμό.
Ο σιωνισμός είναι ο εχθρός των εργαζομένων σε όλο τον κόσμο,
τόσο σε όποιον είναι Εβραίος, όσο και σ' όποιον δεν είναι
»

Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Στάλιν, "Krasnaya Zvezda" ("Κόκκινο Αστέρι"), 1953

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση