GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bashar Al Assad: “Χθες η Γαλλία γνώρισε αυτό που εμείς στη Συρία ζούμε επί 5 χρόνια”!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας www.nikosklitsikas.gr/ Όπως ακριβώς με την Αλ Κάιντα, που κατασκεύασαν οι ΗΠΑ, μαζί με τους Ευρωπαίους συ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
www.nikosklitsikas.gr/

Όπως ακριβώς με την Αλ Κάιντα, που κατασκεύασαν οι ΗΠΑ, μαζί με τους Ευρωπαίους συμμάχους τους για να  αντιμετωπιστεί η "κομμουνιστική" διείσδυση της ΕΣΣΔ στο Αφγανιστάν, έτσι και το νέο κατασκεύασμα τους (ισλαμικό κράτος, ελεύθερος συριακός στρατός, ή ότι ονομασία έχει δοθεί στις μισθοφορικές ορδές των “πολιτισμένων” δυτικών) επιτέλεσε το “έργο” που σχεδίασαν, σκηνοθέτησαν και εκτέλεσαν οι “μεγάλες” δυνάμεις της νέας τάξης.
Σήμερα πραγματοποιήθηκε στη Συρία μια συνάντηση εκπροσώπων της γαλλικής κυβέρνησης και του Σύρου Προέδρου Bashar Al Assad. Ακριβώς την επόμενη των φονικών επιθέσεων στο Παρίσι με το αίμα αθώων ακόμη νωπό...
Στη συνάντηση της Δαμασκού, στην οποία συμμετείχαν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο Σύρος Πρόεδρος Bashar Al Assad εξέφρασε τα συλλυπητήρια του λαού της Συρίας στον γαλλικό λαό και παρομοίασε την κατάσταση στη χώρα του μ' αυτή της Γαλλία.
Για μία ακόμη φορά ο ηγέτης της Συρίας, που δέχεται επί 5 χρόνια μια σκληρή ιμπεριαλιστική επίθεση, δήλωσε:
Η  Γαλλία γνώρισε αυτό που εμείς στη Συρία ζούμε επί 5 χρόνια.
Δεν έχουμε πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη. Αλλά, η υπόθεση δεν αφορά ονόματα, ή από που έφθασαν αυτοί στη Γαλλία.
Είχαμε ήδη προειδοποιήσει, πριν από 3 ολόκληρα χρόνια, γι' αυτό που συμβαίνει σ' εμάς και θα συνέβαινε και στην Ευρώπη. Είχαμε τονίσει να μην  παίζουν μ' αυτό που συμβαίνει στη Συρία, γιατί οι συνέπειες θα είχαν αντανάκλαση σ' ολόκληρο τον κόσμο.
Όμως, οι αρμόδιοι Ευρωπαίοι δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον.
Τέλος, δεν κατανόησαν, δεν έμαθαν ούτε από ότι συνέβη στην αρχή αυτής της χρονιάς στο Charlie Hebdo.
Το γεγονός του ότι διακηρύττουν πως είναι εναντίον της τρομοκρατίας, δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Πρέπει να πολεμήσουν την τρομοκρατία. Να ακολουθήσουν τις δίκαιες πολιτικές
”.
Πηγή: γαλλικό ραδιόφωνοEurope 1
Ο Άραβας ηγέτης που δεν έσκυψε ποτέ το κεφάλι στις απαιτήσεις του διεθνούς τραπεζικού συστήματος και δέχεται επί 5 χρόνια την πιο χυδαία ιμπεριαλιστική επίθεση... παρέδωσε μαθήματα πολιτικού ήθους, δημοκρατίας, στους ηγέτες της Ευρώπης, ή σωστότερα στους χαμηλόβαθμους τραπεζοϋπαλλήλους που έχουν διοριστεί πρωθυπουργοί από το 4ο Ράιχ.
Όταν το κτήνος που δημιούργησαν, εξόπλισαν, ενίσχυσαν πολιτικά (Φίλοι της Συρίας) και μεγάλωσαν οι “πολιτισμένοι” της δύσης, ξέφυγε από τον έλεγχο, ή σωστότερα ήταν υπό τον απόλυτο έλεγχο τους (δόθηκαν συγκεκριμένοι ρόλοι και κατευθύνσεις δράσης, όπως η 11η Σεπτέμβρη), πληρώνουν αθώοι πολίτες. Η υπεύθυνοι, όχι μόνον δεν πληρώνουν για το έγκλημά τους, αλλά διεκδικούν ρόλο σωτήρα.
Στις 18 Ιούνη του 2014, για μία ακόμη φορά ο Πρόεδρος Άσαντ είχε επισημάνει (TMNews: Η τρομοκρατία θα φθάσει στη Δύση):
Η Δύση κι οι Χώρες που υποστηρίζουν υποστηρίζουν τον εξτρεμισμό και την τρομοκρατία στη Συρία και τη Μέση Ανατολή, θα κάνουν τους λογαριασμούς τους μ' αυτή την απειλή που αναπτυσσόμενη θα κτυπήσει όλους κι ιδιαίτερα τις χώρες που υποστήριξαν την τρομοκρατία και της επέτρεψαν ν' αναπτυχθεί”.
Και ο συγκλονιστικός πρόεδρος Άσαντ, τις ώρες που ο λαός της Συρίας στενάζει από τις επιθέσεις των φονιάδων μισθοφόρων της "πολιτισμένης" δύσης, τονίζει απευθυνόμενος στους “ηγέτες” της Δύσης (Αύγουστος του 2013):
Μπορείτε τώρα με σιγουριά να έχετε κοινή δράση με τους τρομοκράτες, να τους χρησιμοποιείται ως χαρτί πίεσης, σκεπτόμενοι ότι τους έχετε στην τσέπη σας.
Όμως, αυτοί είναι σαν ένας σκορπιός. Τώρα ή αργότερα θα σας δαγκώσουν, ή στην πρώτη ευκαιρία
”.
Bashar Hafez Al Assad

Όλα όσα συνέβησαν δεν σημαίνουν ότι θα “παραδειγματίσουν” το διευθυντήριο του 4ου Ράιχ.
Σύντομα θα διαπιστώσουμε ότι οι ανθρωποθυσίες είναι ένα φαινόμενο ρουτίνας για τους “ηγέτες” της “πολιτισμένης” δύσης. Το αίμα αθώων είναι προς χρήση των πολιτικών τους και για επηρεασμό της κοινής γνώμης. Όπου να ΄ναι θα "βρουν" έγγραφα που θα αποδίδουν σε Σύρους το έγκλημα στο Παρίσι. Τα αφεντικά των πολιτικών “ηγετών” της Ε.Ε. είναι αδίστακτοι!
Ούτε θα σκεφτούν πως οι ίδιοι χρησιμοποίησαν την Τουρκία του Ερντογάν ως βάση εκπαίδευσης και διείσδυσης των μισθοφόρων φονιάδων στη Συρία.
Απλώς, θα κάνουν ακόμη μια "πορεία" χυδαίων υποκριτών... για να υπογράψουν νέα συμβόλαια αγοράς και πώλησης όπλων...
Ίδια μ' εκείνη την "πορεία" (Γενάρης 2015) πάλι στο Παρίσι, με πρώτο και καλύτερο πάλι τον Νταβούτογλου, ενώ η Κωνσταντινούπολη είναι επίσημη έδρα των ισλαμοναζί, στα σύνορα με τη Συρία η βάση εκπαίδευσης των τζιχαντιστών από Μοσάντ & Cia. Κι αυτόν θα συνατήσει στις 17 Νοέμβρη ο Τσίπρας, για να "συζητήσουν" τι;... Τον επίδοξο κατακτητή της Συρίας για τα συμφέροντα των δυτικών νεοαποικιοκρατών!
Ο Ολάντ, συνεπικουρούμενος από τη δημοσιογραφική πορνεία, δεν θα κάνει λόγο για τις πωλήσεις οπλικών συστημάτων -με χρηματοδότηση κι επίσημα συμβόλαια με Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Τουρκία, Ισραήλ- στους “τρομοκράτες”.
Κανένα ΜΜΕ, καμία δημοσιογραφική πόρνη, δεν θα εμφανίσει την φωτογραφία του Ολάντ και το ανακοινωθέν της Γαλλικής Προεδρίας (Νοέμβρης 2012), με τη συνάντησή του στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον ιμάμη Moaz al-Khatib. Ο οποίος την περίοδο της ενδο-αραβικής σύγκρουσης Ιράκ-Κουβέιτ, ξεσπάθωσε με κηρύγματα εναντίον των δυτικών και υπέρ του Osama bin Laden και της Αλ Κάιντα, αλλά το “δικτατορικό καθεστώς Άσαντ” του έδωσε χάρη κι έφυγε από τη Συρία.
Τον ιμάμη Moaz al-Khatib, που στην επίσημη συνάντηση με τον Ολάντ, τα ΜΜΕ εμφάνιζαν ως σεΐχη Moaz al-Khatib, άνθρωπο της “συναίνεσης” και του “δημοκρατικού διαλόγου”, που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον “δικτάτορα”, αλλά δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο της Συρίας.
Μάλιστα, τα ΜΜΕ τον παρουσίαζαν ως μετριοπαθή και Χριστιανό εκ Τουρκίας (sic!) που θέλει να εκδημοκρατίσει τη Συρία! Κανείς δεν ανέφερε ότι ο υπέρμαχος της Αλ Κάιντα ιμάμης, που χαριεντιζόταν ο Ολάντ, στο μεταξύ ήταν ΚΑΙ στέλεχος των ομίλων Shell, με εργασιακό αντικείμενο το leasing πετρελαίου και φυσικού αερίου!
Κανένα ΜΜΕ δεν θα μιλήσει για τα γαλλικά υπερσύγχρονα όπλα στην κατοχή των τζιχαντιστών και μόνον των γαλλικών ένοπλων δυνάμεων...

Κανένα ΜΜΕ δεν θα μιλήσει για την ιδιαίτερη “σχέση” της Γαλλίας με την κατοχή της Συρίας, την περίοδο της αποικιοκρατίας. Και φυσικά για τη σημαία των εξεγερμένων φονιάδων για “εκδημοκρατισμό” της Συρίας, “συμπτωματικά” η σημαία με τα τρία κόκκινα αστέρια πού είχαν προσθέσει οι Γάλλοι αποικιοκράτες, για να υποδείξουν τα τρία ανεξάρτητα κράτη που η Γαλλία ήθελε να κατασκευάσει κατατεμαχίζοντας τη Συρία σε (Σουνίτες, Αλαουίτες, Δρούζoι)…
Τέλος, από έναν ανεξάντλητο κατάλογο εγκλημάτων, κανένα ΜΜΕ δεν θα μιλήσει για τα νοσοκομεία περίθαλψης των τρομοκρατών, τα οποία έστησε ο Νετανιάχου στο κατεχόμενο Γκολάν!
Στην Ελλάδα, στο όνομα της "σχέσης" του επίδοξου νεοαποικιοκράτη Ολαντρέου (τώρα έγινε Ολάντ) με τον Τσίπρα, η ελληνική δημοσιογραφική πορνεία, δεν θα μιλήσει, δεν θα κάνει ούτε νύξη στο φονικό εμπάργκο που έχει επιβάλλει η Ελλάδα εναντίον της Συρίας (απαγόρευση εξαγωγής προϊόντων, φαρμάκαων κ.α.π.), τη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με τη φίλη χώρα και φυσικά τη συνεισφορά της Ελλάδας στην ενίσχυση της τρομοκρατίας και των τζιχαντιστών, με τη συμμετοχή των ΥΠΕΞ (Αβραμόπουλος-Βενιζέλος-Κοτζιάς) στους “Φίλους της Συρίας”, για τον “εκδημοκρατισμό” της Συρίας...
Θα μιλήσουν με βάση ότι επιβάλλει το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Ούτε στους χαριεντισμούς του Αλέξη Τσίπρα με τους "εξεγερμένους" Σύρους στο Σύνταγμα, τον Ιούλη του 2014... 
Όλοι στην Ελλάδα θέλουν να ξεχάσουν τον Ανδρέα Παπανδρέου και την ανεκτίμητη βοήθεια της Συρίας και των Άσαντ στην πτρίδα μας: Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!
Όμως, ο λαός της Συρίας κι ο πρόεδρος Άσαντ, έκαναν πράξη τα διδάγματα του Βάσου Λυσσαρίδη... και δεν ξεπουλήθηκαν στον νεοφιλελευθερισμό και τη νέα τάξη!
Σχετικά:




- Ο Ομπάμα “απαντάει” στον Πούτιν... με νέους μισθοφόρους στη Συρία! - Όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι, ο ηλίθιος κοίταζε το δάχτυλο!
- Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!
- Τώρα την ορχήστρα διευθύνει ο Πούτιν κι η δύση διαιρεμένη, παραμιλάει...
- Έφθασε στην Ταρτούς της Συρίας το κινέζικο αεροπλανοφόρο Liaoning C-16, για να ενισχύσει τις επιχειρήσεις της Ρωσίας...
- Συρία: η δημοσιογραφική πορνεία σε διατεταγμένη Υπηρεσία...
EKTAKTO! Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν διακοπή του "προγράμματος" εκπαίδευσης κι εξοπλισμού των "εξεγερμένων" στη Συρία
- Maria Saadeh: Ο Άσαντ δεν είναι δικτάτορας...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση