GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραμονή 28ης Οκτώβρη... ο ιταλικός λαός είπε ΟΧΙ!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Τα νέα μας έδωσε πρώτη η...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Τα νέα μας έδωσε πρώτη η...
Γεωργία Γκαρδαλίνου:
"Η επιστολή Τρία προς την Κομισιόν, στάλθηκε στην ώρα της και χωρίς κωλοτούμπα.
Η γραμμή της Ιταλικής κυβέρνησης παραμένει η ίδια: επιβεβαιώνει ότι τα νούμερα δεν αλλάζουν, το ποσοστό παραμένει στο 2,4 % συνειδητά επιλεγμένο θεωρώντας τις μακροοικονομικές προβλέψεις ως μη ικανοποιητικές καθ-όλη τη δεκαετία της κρίσης και ότι η κυβέρνηση επιδιώκει μιαν επιτάχυνση του ρυθμού ανάπτυξης, η οποία μεταξύ των άλλων θα βελτιώσει τον συσχετισμό ελλείμματος/ΑΕΠ
"
Το τελεσίγραφο "Θα σας κάνουμε Ελλάδα"... δεν απέτρεψε την απόφαση της ιταλικής κυβέρνησης να υλοποιήσει όσα δεσμεύτηκε στο κυβερνητικό πρόγραμμά της κι όσα υποσχέθηκαν προεκλογικά τα δύο κόμματα της κυβερνητικής κι εκλογικής πλειοψηφίας του ιταλικού λαού.
Οι απειλές... Ιταλικέ λαέ: Παραδώσου, δέξου την υποδούλωση, ή θα πεθάνεις από σπρέντ! δεν πτόησαν τον ιταλικό λαό και φυσικά την κυβέρνηση που ο ίδιος επέλεξε να κυβερνήσει.
Δεν πτόησαν τον ιταλικό λαό και την κυβέρνησή ούτε κι ο δικός μας Βαρουφάκης (sic!): Το άκρον άωτον του σουρεαλισμού... Λαγκάρντ και Βαρουφάκης απειλούν την Ιταλία!
Οι Κασσάνδρες μαζί με το διευθυντήριο της Ε.Ε. δέχθηκαν ένα ηχηρό χαστούκι, που άκουσαν όλοι οι λαοί της Ευρώπης.
Βέβαια να μην αναμένουμε μια στοιχειώδη αυτοκριτική από τους "πανεπιστημιακούς" που η ΕΡΤ της παραπληροφόρησης μας μόστραρε επιμελώς σε μια προσπάθεια πλύσης εγκεφάλου. Θυμάστε τη χυδαία παραπληροφόρηση για τις εξελίξεις στη γειτονική Ιταλία από την ΕΡΤ και τους "καθηγητές" σε διατεταγμένη υπηρεσία, ή απλώς ανόητους μέχρι βαθμού ηλιθιότητας, Κώστα Μελά και Παναγιώτη Πετράκη;
Θυμάστε την iskra της ΛαΕ του Λαφαζάνη που επί μήνες ξιφουλκεί εναντίον του ιταλικού λαού και προφήτευε τις "κωλοτούμπες" με βεβαιότητα Πυθίας;
Καλά η δεξιά, καλά η κυβερνητική "αριστερά"... αυτό το μίσος της ΛαΕ του Λαφαζάνη από που πηγάζει άραγε; Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τη μεγαλειώδη πρόβλεψη-πολιτική ανάλυση  «Μαγκιά… κλ@νιά… κι ο κ@λος φινιστρίνι»…, στον μεγάλο δημοσιογράφο κι αρχισυντάκτης της iskra ("Οφειλόμενη" απάντηση στην "iskra") και καθημερινές επιθέσεις λες κι είχαν αναλάβει εργολαβικά την αποδόμηση της ιταλικής κυβέρνησης με στόχο την υποταγή του ιταλικού λαού. Τι κρίμα...
Ο "ακροδεξιός" Σαλβίνι δεν υπέκυψε: Περίεργος "φασίστας" αυτός ο Ιταλός... Ευρ.Ενωση: "Θα σας κάνουμε Ελλάδα"!
Ο καθηγητής Conte κι ο Di Maio του Κ5α δεν υπέκυψαν...
Στην Ελλάδα η Γεωργία Γκαρδαλίνου και ελάχιστες άλλες φωνές είχαν διαπιστώσει όλα όσα σε διατεταγμένη υπηρεσία αντιπάλεψε το σύνολο του ελληνόφωνου πολιτικού σκηνικού, όλα τα κόμματα των ευρωλιγούρηδων και τραπεζών, με ή χωρίς ίσες αποστάσεις και "αντικαπιταλιστικές σάλτσες" ως φερετζέ.
Να θυμηθούμε τα πιο πρόσφατα της Γεωργίας:
- Η αλήθεια για την Ιταλία
- Πάρτε θέσεις: Η μάχη άρχισε!
- Αν δεν πίνεις παρέα με τον Γιούνκερ και δεν είσαι και Γερμανός, τεχνοκράτης ΕΕ δεν γίνεσαι
- Και να λοιπόν που όλοι δεν είναι ίδιοι ΤΙΝΑ κάνουμε; In bocca al lupo Italia!
Το σύνολο του ιταλικού πολιτικού συστήματος που κυβερνάει την Ιταλία τα τελευταία 30 χρόνια βρέθηκε σε πανικό, όταν μια κυβέρνηση χωρίς κυβερνητική εμπειρία τόλμησε να υπερασπιστεί την Εθνική Κυριαρχία της Ιταλίας.
Ιταλικό Σύνταγμα, Άρθρο 38: "Κάθε πολίτης που δεν είναι ικανός να εργαστεί, δεν διαθέτει τα απαραίτητα προς το ζην... έχει δικαίωμα κοινωνικής βοήθειας... οι εργαζόμενοι έχουν δικαίωμα πρόνοιας κι ασφάλισης και να εγγυώνται τα κατάλληλα μέτρα για τις ανάγκες τους σε περίπτωση ατυχήματος, ασθένειας, γηρατειών, όπως κι οι χωρίς τη θέλησή τους άνεργοι..."
"ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ"
Το Σύνταγμα που δεν μπόρεσε ν' αλλάξει η "αριστερά" με τη σκανδαλώδη παρέμβαση στο δημοψήφισμα, τόσο της Ε.Ε. (πρέπει να γίνουν "Συνταγματικές Μεταρρυθμίσεις" σε όλα τα κράτη μέλη), όσο και των ΗΠΑ, υπερισχύει κάθε απόφασης υπερεθνικού οργάνου γι' αυτή την κυβέρνηση.
Στο δημοψήφισμα (2016) ο Ιταλικός Λαός είπε ΟΧΙ σε "συνταγματική Μεταρρύθμιση" (exΙΤ... η πρώτη μεγάλη ήττα της ευρωπαϊκής "δικαιωματικής"-συμβιβασμένης "αριστεράς";) κι αυτό του επιτρέπει σήμερα να διατηρεί το δικαίωμα της Εθνικής Κυριαρχίας.
In bocca al lupo ιταλικέ λαέ...

Σχετικά:
- Περίεργος "φασίστας" αυτός ο Ιταλός... Ευρ.Ενωση: "Θα σας κάνουμε Ελλάδα"!
- Ιταλική τρικυμία... συσπειρώνει τον ελληνικό ευρωπαϊσμό
- Ιταλικέ λαέ: Παραδώσου, δέξου την υποδούλωση, ή θα πεθάνεις από σπρέντ!
- Νέο "φασιστικό-ρατσιστικό" παραλήρημα του Salvini!
- Μετωπική επίθεση της τρόικας εναντίον της Ιταλίας
- Ο "ακροδεξιός" Σαλβίνι κι οι σύντροφοι της μαρμελάδας
- Η "αριστερά" της Ιταλίας βγήκε πλατεία;

Το ΟΧΙ της ιταλικής κυβέρνησης στην ΕΕ (μέσω Γεωργίας Γκαρδαλίνου):





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση