GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν είμαστε όλοι Γάλλοι! Η τρομοκρατία δεν έχει θρησκεία! Όμως, έχει ονοματεπώνυμο: ιμπεριαλισμός... παγκοσμιοποίηση!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας " Παγκόσμιος φόβος, Παγκόσμια δικτατορία... " Υπάρχει στ' αλήθεια "τρομοκρατία" ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

"Παγκόσμιος φόβος, Παγκόσμια δικτατορία..."
Υπάρχει στ' αλήθεια "τρομοκρατία"
ή ένα σχέδιο μυστικών υπηρεσιών του... υπερεθνικού κεφαλαίου;

Η "ειδησιογραφία"... «Αλλάχου Άκμπαρ»... Τρομοκρατία: Μπαράζ αιματηρών επιθέσεων με στόχο τη Γαλλία... Αποκεφαλισμός καθηγητή στο Παρίσι... στην Αβινιόν της Γαλλίας ένας άνδρας επιτέθηκε κατά αστυνομικών φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ», με τους αστυνομικούς να ανοίγουν πυρ, ο ύποπτος έπεσε νεκρός... Φρίκη στη Γαλλία: Αποκεφαλισμός γυναίκας σε εκκλησία... και πάει λέγοντας το γαϊτανάκι της "τρομοκρατίας", ενώ αναμένουμε το θαυματουργό εμβόλιο για ν' αντιμετωπιστεί ο "αόρατος εχθρός", οι λαοί εξαθλιώνονται και παράλληλα πλουτίζουν οι ολιγάρχες, οι φαρμακευτικές πολυεθνικές, οι έμποροι όπλων και οι τραπεζίτες...

Η τρομοκρατία δεν έχει θρησκεία... όμως έχει συγκεκριμένη "πατρίδα"!

Η ίδια "ειδησιογραφία", πριν λίγα χρόνια, δεν είχε "αντιληφθεί" πως αυτά τα κτήνη, μισθοφόροι της "πολιτισμένης Δύσης, αποκεφάλιζαν ένα μικρό παιδί στην αρχαίο Βέροια, το σημερινό Χαλέπι... γιατί ήταν Παλαιστίνιος και Μουσουλμάνος...

Το μόνο έγκλημα του 12χρονου ήταν ότι ήταν Παλαιστίνιος... Δεν απασχόλησε τη ΝΑΤΟϊκή "δημοσιογραφία", αλλά "ενόχλησε" όταν η Παλαιστινιακή Ταξιαρχία Ιερουσαλήμ (Jerusalem Brigade) ανακοίνωσε τη δική της απάντηση για τον αποκεφαλισμό του αθώου μικρού: "Στο Χαλέπι θα κόψουμε τα κεφάλια αυτών που δεν έχουν καρδιά στα στήθη, αυτών των ανδρείκελων!"... [Βλέπε, σε: Το Χαλέπι έχει δυο πράσινα μάτια, όπως τα δύο αστέρια της Συριακής σημαίας!]

Στο 10ο χρόνο ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας... κανένας δεν ενδιαφέρεται για τα ανθρωπόμορφα κτήνη που εξέθρεψε η "πολιτισμένη" Δύση, στρατολόγησαν, εξόπλισαν, εκπαίδευσαν και στήριξαν για να πέσει ο "αιμοσταγής δικτάτορας Άσαντ". Τότε και τώρα συνεχίζουν στη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου τον αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας και η Ανακοίνωση της Ταξιαρχίας Ιερουσαλήμ, θα γίνει πράξη: «Εμείς, η Ταξιαρχία Al Quds στο Χαλέπι θα κόψουμε τα κεφάλια αυτών που δεν έχουν καρδιά στα στήθη, αυτών των ανδρείκελων... Αυτών που θέλησαν να δείξουν την ανδρεία τους σφαγιάζοντας ένα παιδί στην πιο τρυφερή του ηλικία... Αυτών των υπανθρώπων που τους αποκαλούν μετριοπαθείς... Η ηγεσία της "Ταξιαρχίας της Ιερουσαλήμ"... θα αποδώσει το θείο δίκιο. Πήραμε όρκο η εκδίκηση έφθασε!»

Μόλις πριν λίγες ημέρες από τα γεγονότα στη Γαλλία, οι ίδιοι τρομοκράτες που σήμερα προκαλούν "ανησυχία" στη Γαλλία και την Ευρώπη, δολοφόνησαν στη Συρία τον Μουφτή της Δαμασκού, τον σεΐχη Adnan Afiuni... Αυτός ο διανοούμενος Μουσουλμάνος Μουφτής ήταν υπεύθυνος για την επιτυχημένη διαδικασία συμφιλίωσης στη Δαμασκό κι έσωσε χιλιάδες ζωές νέων που στρατολογούσαν, εκπαίδευαν, εξόπλιζαν οι "πολιτισμένοι της Δύσης... Αυτός ήταν ο Μουφτής στη Δαμασκό που έσωσε χιλιάδες ζωές. Γι' αυτόν και τους περισσότερους από 450.000 Μάρτυρες της Λευτεριάς, που έπεσαν στα χαρακώματα του πολέμου εναντίον της τρομοκρατίας, στα χαρακώματα του Πολιτισμού κι Ανθρωπισμού... θρηνούν μόνον οι Ελεύθεροι του κόσμου.

«Μπορείτε τώρα με σιγουριά να έχετε κοινή δράση με τους τρομοκράτες, να τους χρησιμοποιείται ως χαρτί πίεσης, σκεπτόμενοι ότι τους έχετε στην τσέπη σας.
Όμως, αυτοί είναι σαν ένας σκορπιός. Τώρα ή αργότερα θα σας δαγκώσουν, ή στην πρώτη ευκαιρία
»
Μπασάρ Αλ Άσαντ
Πρόεδρος της Συρίας (26 Αυγούστου 2013)

«Η Δύση κι οι Χώρες που υποστηρίζουν υποστηρίζουν τον εξτρεμισμό και την τρομοκρατία στη Συρία και τη Μέση Ανατολή, θα κάνουν τους λογαριασμούς τους μ' αυτή την απειλή που αναπτυσσόμενη θα κτυπήσει όλους κι ιδιαίτερα τις χώρες που υποστήριξαν την τρομοκρατία και της επέτρεψαν ν' αναπτυχθεί...

[...] Η τρομοκρατία είναι το πραγματικό πρόβλημα. Υποστηρίζεται άμεσα από την Τουρκία....
Υποστηρίζεται άμεσα από τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας και από ορισμένο αριθμό δυτικών χωρών, ειδικότερα τη Γαλλία και τη Μεγάλη Βρετανία...
Οφείλουμε να πολεμήσουμε την τρομοκρατία σε διεθνές επίπεδο, διότι δεν εμπλέκει μόνον τη Συρία... η τρομοκρατία δρα και στο Ιράκ... [...]»
Μπασάρ Αλ Άσαντ
Πρόεδρος της Συρίας (30 Μάρτη 2016)
 

Για δέκα ολόκληρα χρόνια η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία αγνοεί την τρομοκρατία, γιατί ακριβώς είναι προϊόν των ιμπεριαλιστών.

Σε ανάλογες εποχές "τρομοκρατίας" κι ειδικά στη Γαλλία, έχουμε κι εκείνη την "πορεία" (Γενάρης 2015), πάλι στο Παρίσι, με πρώτο και καλύτερο τον Νταβούτογλου, ενώ η Κωνσταντινούπολη είναι επίσημη έδρα των ισλαμοναζί, στα σύνορα με τη Συρία η βάση εκπαίδευσης των τζιχαντιστών από Μοσάντ & Cia. Κι αυτόν θα συνάντησε στις 17 Νοέμβρη ο Τσίπρας, για να "συζητήσουν" τι;... Τον επίδοξο κατακτητή της Συρίας για τα συμφέροντα των δυτικών νεοαποικιοκρατών!... [Βλέπε, 14 Νοέμβρη 2015, σε: Bashar Al Assad: “Χθες η Γαλλία γνώρισε αυτό που εμείς στη Συρία ζούμε επί 5 χρόνια”!].

Όλα αυτά τα χρόνια, για 10 ολόκληρα χρόνια, η Ελλάδα έγινε αποθήκη τρομοκρατών με τη βούλα ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων και πολιτικών κομμάτων... δεξιάς, "αριστεράς", της επίσημης εκκλησίας και της ΟΛΗΣ "επαναστατικής εξωκοινοβουλευτικής 'αριστεράς'" των "ανοιχτών συνόρων" του Σόρος και των τραπεζιτών.

Πώς να ξεχάσουμε;

Η σημαία των δολοφόνων του Συριακού λαού, σε απευθείας μετάδοση σ' ολόκληρο τον κόσμο, να ευλογείται από τον συνεργάτη της αιμοσταγούς αμερικανοκίνητης χούντας του Βιντέλα, τον Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο (Ποιος είναι ο Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, σήμερα πάπας Φραγκίσκος; Οι Μανάδες των δολοφονημένων στην Αργεντινή, μας το θυμίζουν!)


* Νομιμοποιούν τα σύμβολα των δολοφόνων τζιχαντιστών... χωρίς ντροπή!

10 χρόνια με τρομοκρατική δράση της "πολιτισμένης" Δύσης... χωρίς κανένας να ντρέπεται...

Ενδεικτικά:

* ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο Βέλγος ΥΠΕΞ Didier Reynders... ήθελε να στηθεί μνημείο για τους ήρωες τζιχαντιστές που πήγαιναν στη Συρία!

- ΣΟΚ! To Παρίσι αρνήθηκε να παραλάβει λίστα Γάλλων τρομοκρατών από τη Συρία!

Και πανηγυρίζουν οι δεξιοί "πατριώτες", μαζί οι "αριστεροί" των δικαιωμάτων... για το "σατιρικό" περιοδικό των υπηρεσιών, που δήθεν κτυπάει τον Ερντογάν... (δεν χάνει ευκαιρία και με τον Χριστό... όπως βλέπουμε στη φωτογραφία της ανάρτησης... έτσι είναι η "ελεύθερη σάτιρα").
Και πανηγυρίζουν κάποιοι για τον πλασιέ εμπόρων όπλων Μακρόν... γιατί θα βοηθήσει την Ελλάδα... στη θεατρική παράσταση παράδοσης εθνικής κυριαρχίας...

Εδώ και μήνες αναμένουν το γαλλικό αεροπλανοφόρο... ενώ οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, μαζί με τις συμμαχικές τουρκικές ένοπλες συμμετέχουν σε όλες τις στρατιωτικές ασκήσεις για να μην επεκταθεί η Ρωσική επιρροή στα Βαλκάνια... Ο αντικομουνισμός βρήκε το δίδυμο αδελφάκι: Αντιρωσική υστερία!

Τα παιχνίδια της "τρομοκρατίας" τους θέλουν να τα εμφανίζουν ως θρησκευτικές διαμάχες... για να κρύβουν το βρώμικο παιχνίδι των ιμπεριαλιστών... Θύματα αθώοι πολίτες, στη Γαλλία και παντού όπου επεμβαίνουν οι ιμπεριαλιστές... Για τους "ηγέτες" υπαλλήλους τραπεζιτών δεν έχουν καμία αξία οι ζωές των ανθρώπων!

Έτσι, η πλήρης συμπαράσταση στο γαλλικό λαό για τα αθώα θύματα στο βωμό των συμφερόντων και της ελεγχόμενης τρομοκρατίας... όλοι γίνονται οπαδοί, φίλαθλοι του Μακρόν και ξεχνούν τη βία (κίτρινα γιλέκα), την ληστρική εκμετάλλευση των αφρικανικών χωρών [Βλέπε, σε: 14 Αφρικανικές χώρες υποχρεώνονται από τη "δημοκρατική" Γαλλία να καταβάλουν Φόρο Αποικίας], τη φιλόδοξη νέο-αποικιακή πολιτική Μακρόν -πάντα με την άδεια του ΝΑΤΟ και της ΕΕ- για επιστροφή στη Μέση Ανατολή [Βλέπε, σε: Η ηγεσία του κουρδικού YPG εναπόθεσε τώρα ελπίδες και στον "αντιιμπεριαλιστή" Μακρόν].

Οι Μουσουλμάνοι μαχητές της Χεζμπολά... ήταν και παραμένουν φρουροί των Ελληνορθόδοξων ναών και μνημείων!
Υπερασπιστές της Ορθοδοξίας, φύλακες της Ορθοδοξίας καθημερινά αποτίουν φόρο τιμής (με στρατιωτικό χαιρετισμό μιας κι οι ίδιοι είναι μουσουλμάνοι) στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία... [Βλέπε, σε: Το «Πάσχα του Καλοκαιριού»... στη χώρα των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!]


Κι έφυγαν οι "αριστεροί" κι ήρθαν οι δεξιοί... «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»... μαζί στηρίζουν την τρομοκρατία της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας" του 4ου Ράιχ: Την αποφράδα ημέρα για τον ελληνισμό και τον πολιτισμό διάλεξε η Ε.Ε. να στηρίξει τον Ερντογάν!

«Η θύμηση του παρελθόντος μπορεί να είναι η
απαρχή επικίνδυνων διαισθητικών γνώσεων και η
παγιωμένη κοινωνία δείχνει να φοβάται τα...
ανατρεπτικά περιεχόμενα της μνήμης»
Χέρμπερτ Μαρκούζε (1898 – 1979)
 

Δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου!

Σχετικά:
* Τι έχασε η Ελλάδα από τη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με τη Συρία


* Νίκο Κοτζιά... περίμενες τέτοια ταπείνωση;

* Η Τουρκία είναι ΝΑΤΟ, είμαστε όλοι ΝΑΤΟ! Κι η Ε.Ε. κυρώσεις στη Συρία με υπογραφή Δένδια!
Πως θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε ΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις που εγκαθίδρυσε το 4ο Ράιχ κι όλους του υπουργούς των Εξωτερικών που πήραν ενεργά μέρος στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον του λαού της Συρίας;






 
«Ο Θεός να σε προστατεύει… ω Συρία * Allāh yahmiki yā Sūriya * الله يحميكي يا سوريا»

«Η θύμηση του παρελθόντος μπορεί να είναι η
απαρχή επικίνδυνων διαισθητικών γνώσεων και η
παγιωμένη κοινωνία δείχνει να φοβάται τα...
ανατρεπτικά περιεχόμενα της μνήμης»
Χέρμπερτ Μαρκούζε (1898 – 1979)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση