GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τρελός προϋπολογισμός. Γιατί να πληρώνουμε εμείς τους Ιταλούς;»!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Ο διεθνισμός γεννιέται εκεί που ανθίζει η...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ο διεθνισμός γεννιέται εκεί που ανθίζει η...
Εθνική τέχνη.
Όποιος ξεχνάει αυτή την αλήθεια...
χάνει την πολιτική προσωπικότητα,
μετατρέπεται σ' έναν αθώο κοσμοπολίτη»
Αντρέι Ζντάνοβ (1896- 1948)

«Τρελός προϋπολογισμός. Γιατί να πληρώνουμε εμείς τους Ιταλούς;»!
Αυτή η νέα επίθεση εναντίον της ιταλικής κυβέρνησης δεν είναι από κάποιον ακόμη Επίτροπο της Ε.Ε.,  την ευρωπαϊκή "αριστερά" και δεξιά, το ΔΝΤ, τον Ντράγκι... Είναι η επίθεση της λεσβίας αρχηγού του ακροδεξιού γερμανικού κόμματος Alice Weidel.
Η Alice Weidel, αρχηγός του γερμανικού κόμματος Alternative für Deutschland πήρε τη σκυτάλη από την ευρωπαϊκή "αριστερά" και δεξιά με μια πρωτοφανή επίθεση:
«Φρικτό το ιταλικό χρέος. Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι! Πάλι θα πληρώσει η Γερμανία. Μισό εκατομμύριο Ιταλοί θα βγουν στη σύνταξη και θα δώσουν και κοινωνικό μισθό!»... επισημαίνει η Alice Weidel.
Το "κερασάκι στην τούρτα" προσωπικά εναντίον του "ακροδεξιού" Σαλβίνι: «Όταν η Ευρωπαϊκή Ένωση απέρριψε τον προϋπολογισμό, ο υπουργός των Εσωτερικών μουρμούρισε: “Ούτε ένα ευρώ δεν θα πάρει κανένας από τις τσέπες των Ιταλών”. Προφανώς, ξεχνάει το γεγονός ότι η Ιταλία θα είχε τελειώσει αφερέγγυα χωρίς τον ορό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρέπει να απορρίψει αυτόν τον ιταλικό προϋπολογισμό. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε τα χρέη άλλων κρατών».
Η Ιταλία βραχυκύκλωσε την ευρωπαϊκή κομματοκρατία και κυρίως την ελληνική...
Το μαύρο μέτωπο του υπερεθνικού κεφαλαίου έχει και τις "απώλειες" του.
Ο Jan Luc Mélenchon διαφοροποιήθηκε από το μαύρο μέτωπο "αριστεράς"-δεξιάς, ακόμη κι από τον σύντροφό του Βαρουφάκη (Το άκρον άωτον του σουρεαλισμού... Λαγκάρντ και Βαρουφάκης απειλούν την Ιταλία!), αλλά και την ΛαΕ του Λαφαζάνη που στην Ελλάδα έχει τα σκήπτρα του "αντιφασιστικού" αγώνα εναντίον του ιταλικού λαού και σημειώνει: "Οι μη εκλεγμένοι Επίτροποι, συμπεριλαμβανομένου του Γάλλου σοσιαλιστή Pierre Moscovici, απειλούν ένα κυρίαρχο κράτος με πρόστιμο πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ αν δεν συμμορφωθεί με τις οδηγίες τους..." (δες: ΕΔΩ).
Ο βουλευτής της ιταλικής αριστεράς Stefano Fassina, του νέου σχήματος ("Πατρίδα και Σύνταγμα για να επανοικοδομήσουμε την αριστερά του λαού"), ο σύντροφος του Παναγιώτη Λαφαζάνη, διαφοροποιήθηκε από το μαύρο μέτωπο κι ήδη στηρίζει την "ακροδεξιά, ρατσιστική, ομόφοβη, ξενοφοβική" ιταλική κυβέρνηση: "Αυτός ο δείκτης ελλείματος είναι αναγκαίος, γενναίος κι επικίνδυνος" (Δες: ΕΔΩ).
Η Sahra Wagenknecht, επικεφαλής της Linke στο Bundestag (γερμανική βουλή) διαφοροποιήθηκε από το μαύρο μέτωπο: "Αν θέλουμε να σώσουμε την Ευρώπη οφείλουμε να υποστηρίξουμε τη μάχη της ιταλικής κυβέρνησης για κυριαρχία των εθνικών κοινοβουλίων" (Δες: ΕΔΩ).
Το μαύρο μέτωπο εναντίον της Εθνικής Κυριαρχίας των λαών και των Εθνών, αυτό το ατσάλινο μαύρο μέτωπο της "αριστεράς" και της δεξιάς δέχεται ρήγματα.
Αρέσει δεν αρέσει, αυτή η νέα ιταλική κυβέρνηση κι ο ιταλικός λαός έχει εναντίον τους:
ΕΚΤ
ΔΝΤ
Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Βατικανό
Λέσχη Μπίλντερμπεργκ
Σύνδεσμο Ιταλών Βιομηχάνων
Κεντρική Τράπεζα Ιταλίας
Πρόεδρο Ιταλικής Δημοκρατίας
Σόρος
Ιταλική "αριστερά"
Ιταλική δεξιά (Μπερλουσκόνι)
"Πανεπιστημιακούς"
Μακρόν
Μέρκελ
"Αντιφασίστες" και "αντιρατσιστές" σ' ολόκληρη την Ευρώπη.
Στην Ελλάδα αυτό το μαύρο μέτωπο παραμένει ακόμη ενωμένο εναντίον του ιταλικού λαού και επικεφαλής είναι η "αριστερά" του City Plaza!
Η Ιταλία αντιστέκεται μόνη της κι  η Ελλάδα έγινε σύμβολο Αντίστασης του ιταλικού λαού... στους Ευρωινομανείς!
Συνεχίζει ακόμη και σήμερα: Ιταλία: "Στέλνουμε τάλε κουάλε πίσω στις Βρυξέλες τον προϋπολογισμό"!
In bocca a lupo Italia!

Υ.Γ. Έξαφνα φυτρώνουν επίδοξοι, άνδρες και γυναίκες, που διεκδικούν στην Ελλάδα ένα ρόλο Σαλβίνι, Ντι Μέο, Γκρίλλο...
Όλοι κι όλες αυτοί ξεχνούν κάτι πολύ απλό.
Τα δύο κόμματα της σημερινής κυβέρνησης εργάστηκαν μαζί και δίπλα στον ιταλικό λαό για πάρα, πάρα πολλά χρόνια. Από τα συνοικιακά συμβούλια, τους δήμους, τις επαρχίες, τις περιφέρειες΄, τη βουλή και σήμερα στην κυβέρνηση.
Φρούτα από το πουθενά είναι μόνον για όσους αγνοούν πως η Ιταλία ήταν παγκόσμιο πολιτικό εργαστήρι κι όλα δείχνουν πως μπορεί να ξαναγίνει.

Σχετικά:
- Παραμονή 28ης Οκτώβρη... ο ιταλικός λαός είπε ΟΧΙ!
- Περίεργος "φασίστας" αυτός ο Ιταλός... Ευρ. Ενωση: "Θα σας κάνουμε Ελλάδα"!
- Ιταλική τρικυμία... συσπειρώνει τον ελληνικό ευρωπαϊσμό
- Ιταλικέ λαέ: Παραδώσου, δέξου την υποδούλωση, ή θα πεθάνεις από σπρέντ!
- Νέο "φασιστικό-ρατσιστικό" παραλήρημα του Salvini!
- Μετωπική επίθεση της τρόικας εναντίον της Ιταλίας
- Ο "ακροδεξιός" Σαλβίνι κι οι σύντροφοι της μαρμελάδας
- Η "αριστερά" της Ιταλίας βγήκε πλατεία;

- 4ο Ράιχ (ΟΗΕ, Ε.Ε., ΜΜΕ, ΜΚΟ)... η ανάσταση του ναζισμού & φασισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση